Garmin eTrex 10

DKK 799,00
På lager
En GPS skal aldrig erstatte dine orienterings egenskaber. Men den kan supplere, og til tider være et nødvendigt alternativ. Tæt tåge eller snestorm kan forringe sigtbarheden så meget, at du ikke kan se nogen pejlepunkter og gå i blinde. Her kan en GPS være en livredder. Ud over dette kan den lette orienteringen en del, og så får det med yderligere kortmateriale en masse ekstra ud af din GPS.

eTrex serien har længe været den foretrukne GPS hos friluftsfolk pga. den kompakte opbygning og lange batteri levetid. Denne nye generation af eTrex står nu klar til at føre arven videre.

eTrex 10 er basis modellen i den nye eTrex serie, og klar til papirløs geocaching.

Denne enhed er udstyret med en 2,2 "(5.6cm) monokrom skærm, samt et globalt baggrundskort, hvilket giver dig et overblik i forhold til de største veje eller kystlinjer.
Bemærk at der ikke er mulighed for at lægge yderligere kort i GPS’e
Varenummer:501951

Få mere ud af din GPS

Vidste du, at din GPS er nøglen til en verden af skattekort, der fører til skjulte skatte i dit nærområde og resten af verden? Geocaching er en GPS-drevet skattejagt for folk i alle aldre, som nemt kan tage familiens søndagstur i skoven til nye højder. Læs mere om geocaching her.