GARMIN eTrex 20x

DKK 1.499,00
På lager
eTrex serien er næsten legendarisk blandt håndholdte GPS’er og Garmin har ikke tænkt sig at efterlade den i fortiden. Den robuste ergonomiske GPS er alsidig og holdbar, den er let at bruge og betjene i al slags vejr og i alverdens lande.

eTrex 20x har en 2,2” skærm som let aflæses i solskin med dens tydelige 65K farveskærm. Og den er bygget til at modstå hårdt slid gennem elementerne vold. Hverken støv, vand, fugt eller snavs for kål på denne GPS, den bliver bare ved med at yde.

eTrex 20x er en yderst alsidig GPS der med den rigtige holder og rigtige kort kan monteres og bruges på nærmest alle transportmidler, hvad end du er på motorcykel, i bil, på cykel eller til vands. Uanset hvor og hvordan du vil et sted hen, har ETrex en holder og et kort dertil.

Med en microSD™-kortport og 3,7 GB intern hukommelse, kan du med eTrex 20x indlæse TOPO 24K-kort og så tage af sted, tilslutte forudindlæste
Varenummer:505526

Få mere ud af din GPS

Vidste du, at din GPS er nøglen til en verden af skattekort, der fører til skjulte skatte i dit nærområde og resten af verden? Geocaching er en GPS-drevet skattejagt for folk i alle aldre, som nemt kan tage familiens søndagstur i skoven til nye højder. Læs mere om geocaching her.