Garmin fênix 3
Før musen henover billedet for at zoome
Garmin fênix 3
Garmin fênix 3
Garmin fênix 3
Garmin fênix 3
Garmin fênix 3

Garmin fênix 3

DKK 2.999,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505314
Er du til friluftsliv, skisport og masser af udfordringer i ferierne, samt hård træning i hverdagene og samtidig vil have et super fedt ur så er Garmin fênix 3 det helt rigtige ur til dig.

fênix 3 er perfekt til outdoorbrug. Med GPS, højdemåler, barometer samt kompas holder uret dig hele tiden opdateret. Du ved præcis, hvor langt du har gået, hvilken højde du befinder dig i og barometeret holder dig orienteret om de kommende timers vejrforandringer.

Uret kan gemme op til 50 ruter samt 1000 waypoints/positioner. Du kan herved gemme dine bedste overnatnings- eller udsigtssteder. Fênix 3 kan gemme op til 10.000 track-logs, der viser, hvilken vej du har gået gennem landskabet.

Uret understøtter desuden alle former for træning, som løb, cykling og svømning. Træningsfunktionerne giver informationer om bl.a. tid, tempo og intervaltræning. fênix 3 kan samle information om dine op- og nedstigninger ved f.eks. trailløb eller den vertikale hastighed ved klatring.

Hopper du en tur i vandet, registrerer fenix-uret antal svømmetag, distance, tempo samt tid. Til cykeltræning giver uret dig information om kadence, hastighed og puls. Alt i alt en perfekt træningsmakker til alle former for distancetræning i skoven, på landevejen og i både bassin og frit vand!!

Yderligere har Garmin fênix en række ski/snowboard funktioner, som hastighed, distance, vertikalt fald og antal løb.

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse