Få mere ud af din GPS

Vidste du, at din GPS er nøglen til en verden af skattekort, der fører til skjulte skatte i dit nærområde og resten af verden? Geocaching er en GPS-drevet skattejagt for folk i alle aldre, som nemt kan tage familiens søndagstur i skoven til nye højder. Læs mere om geocaching her.

 

Garmin GPSMAP 64s

DKK 2.899,00
På lager
GPSMAP 64s er den nye storebror til GPSMAP 60 serien, der takket været et robust og helt vandtæt design, lang batterilevetid, høj grad af pålidelighed og ikke mindst nem og brugervenlig betjening har været en af Garmins mest populære modeller til outdoorbrug.

Fyldt med lækre funktioner

Effektiv antenne
Med den første Quad helix GPS-modtager kan du være sikker på at få en hurtig og præcis position. Systemet bruger på samme tid GPS- og GLONASS-satellitter, det betyder at du meget hurtigere end tidligere kan få fastlåst din position.

Dobbelt batterisystem
GPSMAP® 64s bruger 2 x AA-batterier. Herudover kan du bruge en NiMH-batteripakke, som kan oplades mens den sidder i enheden (medfølger ikke). Dermed kan du være sikker på at kunne komme på lange eventyr uden at mangle din vejviser.

Trådløs kommunikation
Med GPSMAP® 64s kan du bruge Smart Notifications så du kan modtage mails, sms'er m.m. på din r
Varenummer:504353