Garmin inReach SE+
Før musen henover billedet for at zoome
Garmin inReach SE+
Garmin inReach SE+
Garmin inReach SE+

Garmin inReach SE+

DKK 3.799,00
   På lager
Antal
Varenummer: 507090

Satellitkommunikator til selv de mest øde afkroge

Garmins inReach SE+ fungerer først og fremmest som en 2-vejs satellitkommunikator, der giver dig mulighed for at sende og modtage tekstmeddelelser døgnet rundt i hele verdens afkroge. Dette er muligt på grund af forbindelsen til det globale Iridium-satellitnetværk. Så skal du ikke tænke på mobildækning eller WiFi fremadrettet for at sende beskeder til mobilnumre eller e-mails. Du kan endda forfatte en status på de sociale medier på den.

Lad din familie og venner følge dig

inReach SE+ har en sporingsfunktion, som du kan benytte til at dele dine waypoints og din position med venner og familie via en webbaseret MapShare®-portal. Så kan de se hvor du befinder dig i vildnisset.

Få hjælp i nødsituationer

Der kan altid ske uheld på turen, og det er vigtigt at være dækket godt ind. Med inReach Se+ kan du nemt sende en SOS-meddelelse ud til GEOS, som er et førende selskab inden for beredskabsløsninger. Du kan altid komme i kontakt med dem (24/7 365 dage om året), og du vil løbende modtage informationer indtil hjælpen når frem. I visse tilfælde kan hurtig assistance være et spørgsmål om liv eller død, og med inReach SE+ vil du være i kontakt med GEOS med det samme.

En robust sag

inReach Explorer er fremstillet til expeditionsbrug og friluftsfolk, derfor er den meget modstandsdygtig over for slag og stød og er meget vandafvisende (IPX7).

Garmin inReach SE+ er til den frygtløse eventyrer, der engang imellem tager (langt) væk fra det hele - men som stadig ønsker at forsikre sine nære om, at vedkommende har det godt. Så slipper familien derhjemme for en masse unødige bekymringer. Garmin tilbyder flere forskellige fleksible abonnementer til næsten enhver pris - de kan findes på deres hjemmeside.

Hvis du vil have adgang til Iridium-netværket og kommunikere med din inReach SE+, kræver det et aktivt satellitabonnement. Afhængigt af dit forbrug kan du vælge et abonnement på 1 år eller et fleksibelt måned-til-måned-abonnement. Læs mere på Garmin's hjemmeside. For at vælge et abonnement, skal du først oprette en konto.

Detaljer

Mål: 68 x 164 x 38 mm med tastatur og sikret SOS-knap
inReach giver adgang til en valgfri vejrtjeneste, så du kan få en opdateret vejrudsigt undervejs.
Vandtæt: IPX7.
Batteri: Genopladeligt indbygget litiumion (via USB).
Batterilevetid: Op til 100 timer i standard 10-minutters sporingstilstand (standard), op til 75 timer i 10-minutters sporingstilstand med 1-sekunds logning; op til 30 dage i strømsparetilstand med 30-minutters intervaller eller op til 3 år i standbytilstand.
Hukommelse: 2GB (indbygget).
Intet forudindlæst Topo-kort.
Waypoints: 500.
Ruter: 20.
Bluetooth-kompatibel.
Interaktiv SOS-funktion 24/7.
Kassen indeholder:
Garmin inReach SE+.
USB-kabel.
Karabin.
Manual.
Vægt: 213 gram.

Garmin inReach kræver et satellitabonnement, som ikke medfølger. Produktet virker ikke uden dette abonnement.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse