Julegaver i 2019 - til børn

Julen er børnenes fest, og i Spejder Sport synes vi altså ikke, der er noget, der slår glæden ved at se de små ansigter lyse op og ende i et stort smil, når julegaverne endelig åbnes.

Har du store eller små børn i familien, der skal forkæles juleaften, så kig med her og få vores bud på godt grej, der uden tvivl kan føre til timevis af udendørs leg og sjov 😃🙌    

Læs mere om levering inden jul samt bytte- og returfrister her

Find årets bedste julegave til børn og teenagere

Er man en lille pige eller dreng juleaften, er der vist ingen tvivl om, at maden gerne må være hurtigt overstået, så det kan blive tid til julegaver. Og de fleste teenagere vil nok også sætte pris på, at der ligger et par ting under træet, der rummer en ekstra lille overraskelse.

I Spejder Sport har vi masser af fedt friluftsgrej til de mindste – også selvom de ikke er spejdere 😉 Her på siden finder du derfor vores bud på sikre hits til årets julegaver til børn og teenager, der kan lide at være udendørs og bruge naturen.

Vi står selvfølgelig også klar ude i vores mange butikker og i kundeservice til at dele vores mangeårige erfaring med friluftsbørn, og hvad de synes er fedt.


Julegaver til piger og drenge, der er bidt af friluftslivet

Er du på jagt efter julegaver til børn og unge, der elsker at være ude i naturen og nemt kan fordybe sig i at snitte en træske, bygge huler eller sove i telt og shelter, så har vi gaverne!

Det fede ved at give gaver til friluftsbrug er, at det giver anledning til at tage ud og teste det sammen. Findes der fx noget hyggeligere end at pakke rygsækken med varm kakao og madpakke og eller gå afsted med kikkerten i hånden, udforske naturen sammen og dele det, man ser? Eller sidde hjemme i haven og snitte figurer og skeer under et varmt uldtæppe.

Hvad med en hyggelig vintertur, hvor den spritnye pandelampe og juniors eget ildstål kommer i brug, så I kan nyde det knitrende bål, mens I ligger i jeres varme soveposer og kigger ud i skovens mørke?

Uanset hvad du vælger, tør vi godt garanteret, at en julegave fra Spejder Sport både vækker glæde juleaften og fortsætter med at bringe smilet frem år efter år.


Julegaver til spejderbørn og juniorer

I Spejder Sport har vi ikke deciderede pigeting og drengeting – men vi har spejderting 😉

Især nystartede spejdere kan have akkumuleret lidt af en ønskeliste fra de startede efter sommerferien og frem til jul. Her er ting som spejderjakke, spejderbælte, spejderpung, knobbånd, ildstål og kompas nogle oplagte bud på julegaver.

Har barnet gået til spejder i noget tid, vil ting som vandrerygsæk, liggeunderlag, sovepose og spisegrej udgøre nogle sikre vindere den 24. december.  
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder