Julegaver i 2019 - til ham

Leder du efter en julegave til familiens (selvudråbte) svar på B.S. Christiansen? Så lad os hjælpe dig med gøre 2019 til det år, hvor han får alvor får julelys i øjnene.

Vi har alt, hvad en ægte Outdoor-mands hjerte måtte begære...men skulle vi alligevel prøve at indsnævre det, ville vi selv gå efter de her udvalgte lækkerier 👇

Læs mere om levering inden jul samt bytte- og returfrister her
 

Giv ham året bedste julegave – vi inspirerer dig med idéer og gode ønsker

Er du så heldig at have en friluftsmand i familien, kan du hurtigt få årets gaver i hus og glæde dig til at se ham smile stort juleaften. Der er nemlig ikke mange ting, der slår glæden ved nyt grej 😉

I Spejder Sport går der hver dag en hel hær rundt af grej-kræsne mænd, der elsker friluftslivet og ikke kan få nok af lækkert outdoor-udstyr. Vi har derfor samlet vores bedste gaveidéer til ham her på siden, der med garanti vil gøre lykke under juletræet den 24. december.  


Gadgets til mænd, der elsker friluftslivet

Gadgets til mænd er en af de mest sikre veje, du kan gå, når du shopper julegaver til ham. De fleste mænd elsker gadgets. Små (eller store) uundværlige dimser, som de måske ikke helt vidste, at de manglede, men som alligevel hurtigt indtager en plads i favoritskuffen.

Det kan være, du allerede ved præcis, hvad du skal gå efter. Har du alligevel brug for lidt inspiration, så har vi samlet nogle ret sikre bud på siden her.
Måske er det en ny kniv, han ville synes om, et smart slibesæt eller noget ægte bushcraft-grej, som han kan tage ud og nørde med i det nye år. Du ved, hvilke interesseområder, han har, så klik lidt rundt og lad dig inspirere.


Ekstra luksus til ham – en særlig gave

Der er mange måde at forkæle på, og en af dem er at give ham en julegave, der oser af ekstra luksus. Sokker, sutsko, undertøj, trøjer og skjorter er kendte klassikere på mange mænds ønskelister (eller giverens idéliste), og her er der masser af muligheder for at give den en tand ekstra på luksusfronten.

Måske er han ikke typen, der selv vil ofte over tusind kroner på en flot uldsweater eller have det godt med at bruge over femhundrede kroner på et par lækre hjemmesko. Men hvis han får det, er det noget andet, og han vil med garanti sætte stor pris på dit forsøg på at give ham lidt ekstra luksus til jul.
 

Hvad kan man give manden, som har det hele?

Har du en mand i familien, som kan lide at opholde sig udendørs, så lad 2019 være året, hvor vi hjælper dig med at ramme plet og overraske ham, der ikke troede, han manglede noget. Vi har samlet masser af fede ting her på siden, som vi ved, der vil hitte hos det mandlige publikum. Vil du hellere stå med varerne i hånden og få en snak om, hvad du skal købe, så kig forbi en af vores mange butikker – vi lover, at der nok skal være mindst én mand på arbejde, som kan hjælpe med gode julegaveidéer 😉

Hvis du bare kan give os nogle hints om din mand, kæreste, far, bror, svigerfar, bedstefar eller den famøse onkel, der altid volder dig gavekvaler, så er vi rigtig godt kørende. Du kan også altid skrive til Martin, der sidder i vores kundeserviceafdeling. Han er superskarp på alt outdoor og hvilket grej, man skal bruge. Selv går han meget op i buschraft, som han især tager ud og nørder med i de dybe svenske skove, hver gang, han får chancen. Fang ham på kundeservice@spejdersport.dk eller tlf. 43 55 35 00 og få et par guldkorn til, hvilke julegaver du kan gå efter.  


Sådan finder du den perfekte gave

Der findes næppe noget bedre end at kigge på, mens ens gave bliver pakket op af modtageren, når man ved, at man denne gang har fundet noget helt perfekt. Og gerne med et element af overraskelse.
Nøglen til at finde den perfekte julegave er at holde øje med de små ting og notere løs, så snart du opfanger noget, der kunne fungere som ledetråde.

Så behøver du nemlig ikke være afhængig af, hvad han svarer, når han bliver spurgt om sine juleønsker, men kan hive din egen lille liste frem, som du har gået og brygget på i løbet af året, og dermed finde frem til noget, han måske selv har glemt igen.


Fordele ved at give en personlig gave

Personlige gaver er i høj kurs i disse år, og det forstår man jo egentlig godt. For uanset hvor gamle vi bliver, er det da sjovt ikke at kunne gætte indholdet og blive overrasket og glad over de tanker, man kan se, der ligger bag, når gaven åbnes. Vil du give friluftsnørden i din familie en personlig gave? Så sørg for at den har en symbolværdi, der ikke er til at tage fejl af.  

Måske kender du en ægte friluftskok, der ville elske en Dutch Oven gryde og et par bålhandsker kombineret med et par opskrifter, du har fundet og printet. Gerne med et forslag om, at I tager sammen ud, og at du nok skal stå for desserten og den gode vin
Selvom du ikke har en outdoornørd i familien, kan du jo godt lade din nyttige viden om godt grej komme familien til gode. Har du f.eks. en mand i familien, der altid cykler på arbejder, så forkæl ham med et Asivik Ultra Light Raincover, der kan komprimeres, så det ikke fylder mere end et æble. Eller et sæt virkelig godt regntøj.

Det kan også være, du kender en mand, der følger sit yndlingsfodboldhold i tykt og tyndt – også selvom han skal stå fryse og klapre tænder, når han står på stadion i februar måned. Ham kan du jo overraske med et par lune uldunderbukser, en Buff, et par tykke strømper eller lækre handsker. Måske ledsaget af en sød tekst på kortet ala ”Nu kan du i hvert fald holde varmen til fodbold”.

Mulighederne er mange, og så længe du tager udgangspunkt i hans interesser og dagligdag, så vil han med garanti sætte stor pris på dit engagement for at give ham en personlig gave.


Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Er du mand og læser med på siden her, er det måske fordi, du oplever, at det er svært at få idéer til din egen ønskeliste til jul? Du er langt fra den eneste, men der er heldigvis hjælp at hente. Tag et kig rundt på siden her og få masser af inspiration til, hvad du som mand kan ønske dig til jul.

Vil du hellere ud og kigge i en af vores mange butikker, står vi også klar her med bunkevis af outdoor-lækkerier, der nok skal hjælpe dine ønskeliste med at vokse 😉
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder