Julegaver i 2019 - til hende

Har du også en sej Outdoor-kvinde i familien, og er du i tvivl om, hvad du skal give hende i julegave? Eller mangler du selv et par ting til årets ønskeseddel? Så lad os hjælpe!

I Spejder Sport er vi nemlig masser af kvinder, som håber på både økser, merinould og praktisk fodtøj (+en masse andet fedt grej) under juletræet den 24. december. Se vores bud på masser af sikre gavehits til din kone, kæreste, mor, søster eller veninde lige herunder 👇

Læs mere om levering inden jul samt bytte- og returfrister her

Årets bedste julegave til hende – inspiration til ønsker og idéer

Julegaveshopping er en disciplin, der for alvor kan dele vandene i to. Nogen elsker det, mens andre står helt af bare ved tanken.
Uanset om du er typen, der hygger dig med højtidens gaveindkøb, eller om du hellere er typen vil have det hele hurtigt overstået, så er målet jo at finde en julegave der bringer glæde til en, man holder af.

I jagten på årets bedste julegave til hende kan det dog være rart med lidt inspiration, og det finder du på siden her.

I Spejder sport er vi nemlig masser af kvinder, der har nogle (meget) lange ønskelister hovedsageligt bestående af lækkert outdoor-grej. Og det er netop de ting, vi selv ønsker os, der bliver fremhæver her på siden med gaveidéer.


Hvad giver man kvinden, der har det hele?

Hun siger, at hun ikke ønsker sig noget, men du ved jo godt, at hun inderst inde gerne vil overraskes. At forventningen er der, selvom hun siger noget andet. Aaargh! Hvad gør man?

Er du så heldig at have en sej Outdoor-kvinde på din juleshopping-liste, tør vi dog godt garantere, at vi kan hjælpe dig med at ramme plet.

Lad dig inspirere af varerne på siden her eller kig forbi vores butikker og hiv fat i en af de kvindelige ekspedienter. Alt vi behøver fra dig er nogle stikord om din mor, mormor, farmor, svigermor, kæreste, kone, svigerinde eller søster og selvfølgelig dit budget – så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gave.

Du er også altid velkommen til at skrive til kundeservice@spejdersport.dk Her sidder Bente og Lotte nemlig klar, og de ved om nogen, hvilke gaver der hitter til kvinderne juleaften.  


Hvordan finder man den perfekte julegave?

Kender du følelsen af, at man har fundet den helt perfekte julegave og bare glæder sig helt vildt til at se modtageren åbne den – gerne med et overraskende udtryk i ansigtet?

Nøgleordene til at finde den perfekte julegave er: God tid + omhyggelig research.

Starter du med at tænke i julegavebaner, før vi rammer december, er der større sandsynlighed for, at du ikke ender med et upersonligt panikkøb.

Noter fx i løbet af året, når din bedre halvdel eller et andet familiemedlem giver udtryk for noget, de mangler, drømmer om eller har set.

Hold øje med hende, når I er ude sammen. Hvad fanger hendes interesse? Er det noget, der går igen? Selvom hun måske selv når at købe det, giver det dig noget værdifuld information om en vis retning om ikke andet.

Den værste julegave, man kan give en kvinde, er tøj i en forkert størrelse. Vi har alle været der, og det er bare et minefelt, man skal holde sig fra. Især juleaften hvor hele familien kigger med. Vil du alligevel gerne give hende en lækker uldtrøje, en flot jakke eller et par nye bukser, så start med et omhyggeligt stykke detektivarbejde.

Når hun ikke opdager det, kan du finde mange brugbare oplysninger i hendes eksisterende garderobe. Både om størrelser, men også om materialer, stil og pasform.


Giv en personlig gave

En personlig gave er den der gave, hvor du ved, at modtageren bliver begejstret. En gave der er nøje udvalgt til lige præcis hende, og som indirekte viser, at du ikke alene ved, hvad hun kan lide og sætter pris på, men måske også en gave med en vis symbolværdi.

Det vigtigste, når du giver den rigtig personlige julegave, er at du fortæller, hvorfor du har købt det, du har.

Måske drømmer hun om at komme ud og gå en længere vandretur i 2020, og så kunne en fed rygsæk være et symbol på at du bakker op om hendes planer og ønsker, at hun skal gøre noget ved det. Måske kombineret med en bog, der kan inspirere hende yderligere.  

Til kvinden der elsker at gå lange ture, men aldrig har fået investeret i det der rigtig gode fodtøj, ville et par lækre vandrestøvler og et par gode vandresokker uden tvivl vække glæde – især hvis der er vedlagt en sød seddel med fx ”Jeg glæder mig til mange flere gåture i det nye år” el.lign.

Måske er din mor en rigtig frossenpind, der endnu ikke har fået øjnene op for, hvad alle fordelene ved merinould er – og så vil hun sikkert sætte pris på, at du har undersøgt sagen og måske giver hende et flot sæt uldundertøj, en uldliner til soveposen eller et par lune linerhandsker eller bløde linersokker til de rigtig kolde dage.

Kedeligt? Slet ikke! Og især ikke når hun opdager tankerne bag gavevalget.

Har kvinden i dit liv efterlyst mere tid med dig? Så forkæl hende med en varm dunsovepose, en dobbelt hængekøje eller noget helt tredje – selvfølgelig kombineret med en invitation til en overnatning i det fri, hvor du allerede har planlagt dato, sted og måske endda menuen. Så bliver det ikke mere personligt.


Julegaver i sidste øjeblik

Hvem har ikke prøvet at drøne rundt lillejuleaften på jagt efter den perfekte julegave med sved på panden, mens lyden af julemusik og duften af brændte mandler kun blev mere og mere irriterende?

Slip for julestress og panikgaver og gør 2019 til året, hvor du er i god tid. Vi har masser af idéer til sikre gavehits til hende, og du kan handle i ro og mag i vores webshop helt frem til og med den 19. december og stadig nå at lægge gaverne under træet den 24. december.
 
Står du alligevel og skal finde en julegave i sidste øjeblik, så fortvivl ikke. Alle vores 20 butikker har åbent lillejuleaften, og vi har altså det sorte bælte i at finde gaver på under 20 minutter, der alligevel oser af overskud og omtanke.

Uanset om du handler i vores webshop eller butikker, kan julegaverne byttes i op til 30 dage. Er du eller den heldige modtager medlem af Spejder Sports kundeklub, kan julegaven til gengæld returneres i helt op til 365 dage.


Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Måske er det slet ikke gaver til andre, der udfordrer dig mest, men mere at finde på ting, man selv kan ønske sig. I dag går mange af os bare ud købe det, vi mangler, når vi mangler det. Med det resultat at når familien beder dig komme med dine julegaveønsker, så ved du ikke, hvad du skal ønske dig.

Her på siden kan du finde masser af inspiration til, hvad du som kvinde kan ønske dig i julegave. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores 20 butikker og se, om ikke det kan få ønskelisten til nærmest at skrive sig selv 😉

Rigtig glædelig jul!
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder