Goal Zero Venture 30 Powerbank

DKK 799,00
På lager

Powerbank i lommeformat med høj kapacitet

Goal Zero Venture 30 er en hårdfør powerbank til en pæn portion strøm. Gummibelægningen beskytter mod slag og fugt – og giver et godt greb om batteriet. Venture 30 fungerer også som en ganske praktisk lommelygte.

Powerbanken kan indeholde strøm nok til at lade en tablet op – Det ses ellers ikke ret mange andre steder i lommeformat! Har du ikke behov for det, kan du i stedet oplade 5-10 pandelygter, 2 kameraer eller din smartphone 2-3 gange.

Oplades via USB med f.eks. solcellepanel, computer, billader eller stikkontakt. USB-kablet til dette medfølger ikke, da du sikkert har adskillige strømforsyninger i forvejen - Brug f.eks. opladeren fra din mobiltelefon. Det tager ca. 4 timer i stikkontakten, at fylde venture 30 med strøm.

Detaljer

  • IPX6 standarden gør, at du ikke skal være bekymret for at bruge den i regnvejr (Dog tåler den ikke at ligge direkte und
Varenummer:506300

Regler for lithium-batterier under flytransport

Der gælder særlige regler, når du medbringer lithium-batterier fra f.eks. pandelamper, genopladelige lanterner og powerbanks på fly. Som udgangspunkt skal de medbringes i håndbagagen og ikke den indtjekkede bagage. Er batteriet på over 100Wh, skal man have godkendelse fra flyselskabet.

Læs Trafikstyrelsens retninglinjer for lithium-batterier på fly her