Goal Zero Venture 30 / Nomad 7 Kit

Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,30
SparDKK 449,70
På lager

Opladningssæt med solpanel og kraftig powerbank

Goal Zero Venture 30 Solar Kit er en komplet opladningspakke med en praktisk og hårdfør powerbank og solcellepanel. Powerbanken har LED lys og 2 higspeed USB udgange. Sættet består af Venture 30 powerbank og Nomad 7 solpanel - Og så vejer det bare 613 gram!

Powerbank: Goal Zero Venture 30

En hårdfør power bank til en pæn portion strøm. Gummibelægningen beskytter mod slag og fugt –og giver et godt greb om batteriet. Venture 30 fungerer også som en ganske praktisk lommelygte.

På en fuld opladning, kan powerbanken indeholde strøm nok til at lade en tablet op – Det ses ellers ikke ret mange andre steder i lommeformat! Har du ikke behov for det, kan du i stedet oplade 5-10 pandelygter, 2 kameraer eller din smartphone 2-3 gange.

Powerbanken oplades via USB med f.eks. solcellepanel, computer, billader eller stikkontakt. USB-kablet til dette medfølger i
Varenummer:506299

Regler for lithium-batterier under flytransport

Der gælder særlige regler, når du medbringer lithium-batterier fra f.eks. pandelamper, genopladelige lanterner og powerbanks på fly. Som udgangspunkt skal de medbringes i håndbagagen og ikke den indtjekkede bagage. Er batteriet på over 100Wh, skal man have godkendelse fra flyselskabet.

Læs Trafikstyrelsens retninglinjer for lithium-batterier på fly her