Goal Zero - powerbanks og solpaneler

Goal Zero blev grundlagt i 2009 af Robert Workman, der havde en vision om at skaffe elektricitet til mennesker verden over og hjælpe folk fra jordens fattigste egne ud af fattighed. Firmaet har lige siden produceret solpaneler og powerbanks til fattige landsbyer samt tsunami- og jordskælvramte områder.

Heldigvis kan vi som friluftsfolk også nyde godt af Goal Zeros driftsikre og miljøvenlige produkter, når vi er på udflugter i områder uden strøm eller blot på farten. Goal Zero tester deres produkter i hårdføre miljøer rundt om i verden, hvorfor du kan være sikker på at have strøm på dit kamera på selv de vildeste eventyr.

Goal Zeros produkteprogram består både af solpaneler, powerbanks og lygter, så du både kan generere strøm, opbevare den og bruge den. Aldrig har det været nemmere at oplade sin mobil og GPS uden en stikkontakt.

Et firma med en mission

Goal Zero har en mission om at hjælpe mennesker verden over med at opnå deres drømme. Dette gælder både folk, der bor i klodens fjerneste egne uden elektricitet og friluftsmennesker, der bevæger sig ud på eventyr langt væk fra civilisationen.

Sagt med deres egne ord er deres mission:

"To empower people with a bright, safe, connected, and sustainable future by delivering smart, portable power solutions designed for everyone, everywhere."

Essensen af firmaet skinner i den grad igennem i denne video:

Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder