Growers Cup Green Tea
Før musen henover billedet for at zoome

Growers Cup Green Tea

DKK 12,00
   På lager
Antal
Varenummer: 504368
Denne naturligt grønne te kommer fra den fineste Zhu Cha-te, som også kendes som ”Gunpowder”. Denne te har sin oprindelse fra Zhejiang i Kina. Den er omtalt som ”Gunpowder”, fordi tebladene er rullet som små kugler. Spearmint bladene kommer fra USA og kaldes også for Nana mint. Kombinationen af denne grønne gourmet-te ogmintbladene giver en dejlig forfriskende kop te som er blid og klar med en sød mintagtig smag.

LIDT OM GRØN TE
Selvom grøn te ofte forbindes med Japan, så kommer den grønne te oprindeligt fra Kina og kan spores helt tilbage til år 2737 f.Kr. hvor både nød den som en varm drik og gjorde brug af den som medicin. Grøn te indeholder en relativ høj mængde polyfenoler og antioxidanter. Grøn te er derfor alment anerkendt som en drik med helbredsfremmende virkninger.

Sådan virker bryggeren:

Åben posens top og form bunden, så posen står stabilt. Klik tuden af og hæld 400 ml. kogende vand i posen. Luk lynlåsen i toppen. Bryg i 7 - 8 min. (mild - stærk). Skænk teen op og sæt tuden på igen. Denne hjælper til at holde teen varm.

Detaljer:
•Ingredienser: Grøn helbladet te fra Kina og spearmint blade fra USA
•Vægt: 7 gram

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse