Growers Cup Liquorice Tea
Før musen henover billedet for at zoome

Growers Cup Liquorice Tea

DKK 12,00
   På lager
Antal
Varenummer: 504369
Denne utroligt smagsfulde te kunne lige så godt have heddet ”A lovely bit of everything”. Med æbler, gulerodsflager, solbær, rødbeder, hibiscus, mulleinblomster og naturligvis lakridsrod. Dette er i sandhed en rig frugt-te med en frisk underliggende smag af bær og en fantastisk behagelig eftersmag af lakrids.

LIDT OM LAKRIDS
Lakrids kommer fra roden Glycyrrhiza glabra og duften af lakridsrod kommer fra en kompleks og varieret kombination af smagsforbindelser. Sødmen i lakridsen kommer fra Glycyrrhiza, der har en sødme, der 30-50 gange kraftigere end sukker. Sødmen fra lakrids er meget anderledes end sukker, da den ikke virker så umiddelbart, men tilgengæld har en længere virkning.

Sådan virker bryggeren:

Åben posens top og form bunden, så posen står stabilt. Klik tuden af og hæld 400 ml. kogende vand i posen. Luk lynlåsen i toppen. Bryg i 7 - 8 min. (mild - stærk). Skænk teen op og sæt tuden på igen. Denne hjælper til at holde teen varm.

Detaljer:
•Ingredienser: Æblestykker, gulerod, solbær, rødbede, hibiscus, mulleinblomster og lakridsrod.
•Vægt: 9 gramVis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse