Priser
8 stk
Mærker
8 stk

Growers Cup

Tag den gode smagsoplevelse fra byens bedste café eller stempelkanden hjemme ved morgenbordet med på tur. Med Growers Cup får du en udsøgt kaffeoplevelse hvor som helst - tilsæt blot en halv liter varmt vand og vent 4-6 minutter.

Ligesom med din vin, kan du med Grower's Cup altid vide, hvor din kaffe kommer fra. Alle kafferne er single estate specialkaffer. Dette vil sige, at den enkelte kaffe kommer fra de bedste marker fra en bestemt kaffefarm eller et kooperativ. Du får derfor gourmetkaffe i bedste klasse.  

Er du mere til te, byder Grower's Cup også på økologisk te med rigtige bær og aromaer. Teen er infusions te. Infusions te er for for teelskeren som friskristet specialkaffe er for kaffeelskeren. Tebrevskaffe derimod kan bedre sammenlignes med instant kaffe.

Du får derfor med Grower's Cup et produkt, der tager godt hånd om dine smagsløg såvel som kaffebønderne bag.Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse