Mærker
32 stk
Priser
7 stk
8 stk
8 stk
4 stk
2 stk
2 stk
1 stk

GSI

GSI Outdoor har fremstillet en serie af super lækre produkter til brygningen af den gode kop kaffe - hvor som helst! Kværn bønnerne på turen og lad den skønne aroma af friskbrygget morgenkaffe brede sig i lejren. Du bliver helt sikkert et hit blandt dine rejsefæller og får måske endda lov til at slippe for opvasken en gang eller to som tak.

GSI's sortiment byder også på grej til madlavningen: Gryder, potter og pander til gasbrænderen eller bålet og små fikse sæt af paletknive og køkkenudstyr, der kan bruges både til trangiaen og støbejernsgryden.  

Ønsker du at charmere kæresten på turen, kan du fra GSI også få robuste vinglas, der ikke vejer mere end 75 gram og let kan skilles ad og gemmes i tasken til den romantiske overraskelse.

Med alle GSI's produkter får du innovative løsninger og smart design, så madlavningen på turen ikke behøver være en sur tjans.

Varenummer: 507420
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 79,00
DKK 55,30
  

Spar DKK 23,70
Info / Køb
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse