Halsrør og halsedisser

Halsrør og halsedisser er populære i mange forskellige aktivitet og kan på kolde dage trækkes op over ansigten for at skærme bedre af for vejr og vind. Halsrør er meget fleksible i deres brug og kan bæres på mange forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser.

Et produkt - mange anvendelsesmuligheder

Halsedissen eller halsrør, som det også kaldes, er et fremragende og alsidigt produkt, når du skal holde varmen uanset hvilken udendørs aktiviteter du er i gang med.

Denne lette beklædningsgenstand kan bæres på forskellige måder alt efter hvad du ønsker at beskytte: fx et tørklæde på kolde dage, en kasket eller hovedbøjle, når det er varmt og også som balaclava for at holde støvet væk fra ansigtet.

I dag fås  halsrørene i forskellige materialer - fx polyester som mange halsedisser oprindeligt blev produceret i, den praktiske akryl med inderside af varm fleece og den dejligt varme merinould.

Halsedisser i uld har den gode egenskab, at de varmer både i tør og våd tilstand, hvilket er super praktisk, når himlen åbner sig.

En halsedisse er et fantastisk produkt at have med i rygsækken som du vil kunne bruge året rundt.

Halsedisse til voksne

Halsrør er populært blandt både mænd og kvinder. Halsedisserne fås i et væld af farver og  mønstre, så kvinder og mænd kan udtrykke sin personlighed med stil.

Vores halsrør er one-size og fungerer derfor både til voksne og til børn, til kvinder og til mænd. Det er det perfekte halstørklæde til mænd, da den varmer godt og samtidig er diskret.

Løbe halsedisse

For at være ekstra praktisk, har mange halsrør reflekser, så man kan ses i mørket, når man tager sig en løbetur i vinterhalvåret eller om aftenen.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder