Halsrør

Legendariske Buff designer halsrør til alle mulige formål. Dette stykke beklædning er selvskrevet til enhver form for aktivitet og kan på de helt kolde dage kombineres med en hue, så ansigtet også er godt beskyttet. Der er et hav af måder, et halsrør kan bæres på. Kun fantasien sætter grænser.

Buff - Beklædningens svar på gaffa

Buff er mærket bag det velkendte halsrør, der dagligt bruges af friluftsfolk verden over. Buff er gået hen og er blevet et synonym for halsrør, og mange betegner derfor beklædningsdelen som "en buff".

Buff'en har et hav af anvendelsesmuligheder og har derfor solgt i hundredetusindvis til sportsudøvere og friluftsmennesker verden over. Man kan sige, at det på mange måder er beklædningens svar på gaffa. Udover at kunne bruges som tørklæde, hue og pandebånd, fungerer halsrøret også udmærket som klud, grydelap og nødforbinding.

Lige fra starten har Buff'en kunnet fås i et væld af farver og  mønstre, så man kan udtrykke sin personlighed med stil. For at være ekstra praktisk, kan Buff'en også fås med reflekser, så man kan ses i mørket, når man tager sig en aftenløbertur i vinterhalvåret.

I dag fås Buff'en også i flere forskellige materialer; den originale polyester, den praktiske akryl med inderside af polyester-fleece og den dejligt varme merinould. Uld har den gode egenskab at det varmer både i tør og våd tilstand, hvilket er super praktisk, når himlen åbner sig.

Buff's produkter er one-size og fungerer derfor både som halsedisse til en voksen og til børn, til kvinder og til mænd. Den er det perfekte halstørklæde til mænd, da den varmer godt og samtidig er diskret.