Herrer

Stort udvalg af herretøj:
”Der findes ikke dårligt vejr – kun forkerte klær'” er en gammel sandhed, der på bedste vis beskriver vores sortiment af outdoor tøj, hvor du finder regntøj til dansk regnvejr, skaljakker til slidende heldagsregn i fjeldet, uldundertøj til kolde skidage, shorts og t-shirts til varme sommerdage, lette vandrebukser og skjorter og solhatte til beskyttelse mod brændende sol.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores outdoor herretøj her:

Vi fører et stort udvalg af herretøj til brug på ferien, på vandretur eller en forlænget weekend. Vi har outdoortøj til herrer fra verdens førende producenter såsom Bergans, Fjällräven, Patagonia, Columbia, Hestra og Devold. Producenterne har specialiseret sig i teknisk tøj til alle vejrforhold og til forskellige formål. Find skaljakker, varme jakker, regntøj, vandrebukse, shorts, uldundertøj og trøjer til din næste tur ud i naturen. Vi har også masser af skitøj og cykeltøj.

Godt klædt på til vandring

Til aktivt brug med vekslende aktivitet og i blandt vejr som f.eks. alle former for vandring, bjergbestigning, spejderture og tilsvarende anbefaler vi, at du klæder dig på efter 3-lags princippet, der giver dig mulighed for hele tiden, at tilpasse din påklædning til vejret og aktivitetsniveauet.

Inderste lag / første lag: På kroppen skal du have tyndt undertøj i enten uld eller kunststof, der transportere sved og fugt væk fra huden, så du er tør inderst. Til tur anbefaler vi uldundertøj frem for sportsundertøj i kunststof. Uldundertøj har flere gode egenskaber til turbrug.

Dels er uld naturligt antibakterielt, hvilket betyder, at undertøjet ikke efter kort tids brug begynder at lugte grimt, men tværtimod kan bruges på flere dages tur uden at skulle vaskes. Dels har uldundertøj den store fordel, at det også i fugtig tilstand bevarer sine isolerende egenskaber. Du kan derfor på tur nøjes med en eller to uldtrøjer, som du kan skifte imellem. Merinould er en meget tynd og fin fiber, hvilket betyder, at den bøjer af og ikke stikker ind i huden og kradser som uld i grovere kvaliteter gør.

Mellemlaget / andet lag: Mellemlaget skal binde en del luft, så det giver god isolation. Vi anbefaler at du enten bruger en fleece eller en trøje, en let dunjakke eller en fiberjakke.

Har du brug for ekstra god bevægelsesfrihed f.eks. når du står på ski eller klatrer, anbefaler vi, at du bruger et mellemlag med en glat overflade, der arbejder friktionsløst mod både det yderste og inderste lag.

Ydre lag / tredje lag: Det yderste lag skal beskytte dig effektivt mod vind og vejr. Afhængigt af forholdene har du flere muligheder. Er du afsted i dagsregn, slud eller sne kan du med fordel vælge en skaljakke. Blæser det koldt er en softshell, en anorak eller en klassisk vindjakke et godt valg, da åndbarheden er større.

4-lag: Som supplement til ovenstående kan du til brug i pauserne på din tur overveje et ekstra isolerende lag i rygsækken. Ideelt til dette er en dunjakke, der både er let og har en super isolation.
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse