Bukser til herrer

Spejder Sports udvalg af bukser byder på alt fra vandafvisende regnbukser til fine hverdagsbukser, så uanset om du står og mangler miljøvenlig chino bukser til weekendens festligheder eller bib tights til vinterens cykelture, har vi et par bukser, der passer til netop dine behov.

Herrebukser til enhver lejlighed

Der er intet bedre (og vigtigere) end at have udstyret i orden. Derfor har Spejder Sport nøje udvalgt en række bukser til forskellige behov, så du ikke behøver at gå ned på udstyr på dit næste eventyr. Derfor har vi både vandrebukser, cykelbukser, chino bukser og meget mere. Så slipper du for at blive unødvendigt våd på cykelturen og skulle bekymre dig om dit tøj kan holde til vandreturens strabadser.

Arbejdsbukser og vandrebukser til alle udfordringer

Skal du ud i ufremkommeligt terræn eller skal du ud og hugge brænde til brændeovnen, er det en god idé med et par bukser, man ved kan klare strabadserne. Et par solide og slidstærke vandrebukser fra f.eks. Fjällräven kunne hurtigt gå hen og bliver dine nye favoritbukser.

G-1000

Fjällrävens G-1000 stof er så vildt, at vi mener, det fortjener et afsnit for sig selv. Fjällräven mener selv, at G-1000 formentlig er ”det bedste friluftsmateriale i verden”. Det er velegnet til alle klimaer, hele året rundt.

Behandlet med Grønlandsvoks har G-1000 stoffet en lang række favorable egenskaber. Det er vand- og vindafvisende, men stadig åndbart og beskytter dig samtidig mod både myg og solens UV-stråler. Samtidig er det enormt slidstærkt og er derfor, for mange, blevet en favorit, når det kommer til vandreudstyr.

G-1000 Eco er Fjällrävens miljøvenlige alternativ, der er fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld. Dette stof er dog stadig lige så slidstærkt og vandtæt som det originale G-1000 stof, så du kan med god samvittighed vælge G-1000 Eco uden at gå ned på kvalitet.

2-i-1 zip-off bukser

Der er ingen tvivl om, at shorts er en favorit, når vi skal udenfor i sommervarmen, men hvad hvis man fx skal på vandretur med let oppakning, men ved, at temperaturen kan skifte afhængigt af tidspunktet på døgnet? Hvor man det ene øjeblik kan have brug for at nyde sommervarmen på sine bare ben og det næste skal igennem et filtret krat, men ikke har plads i rygsækken til mere end ét par bukser? Svaret er zip-off!

Zip-off bukser er lange bukser, hvor den nederste del kan lynes af, så bukserne fungerer som shorts. Du får derfor en 2-i-1 buks, der det ene øjeblik kan fungere som lange vandrebukser og 2 minutter senere som shorts.

Lynlåsen kan dog for nogle virke generende, og det er derfor en smagssag, om man foretrækker zip-off bukser eller almindelige shorts. Uanset hvad, kan man ikke komme udenom, at den besparede vægt i tasken er værd at tage med i sine overvejelser.

Vandtætte bukser til de regnfyldte dage

Vores sortiment af herrebukser byder selvfølgelig også på vandtætte modeller. Regnbukser er et must, når du bor i Danmark, hvor regnen ofte kommer snigende både i sommerhalvåret og vinterhalvåret.

Skal du dækkes helt ind, kan du supplere dine skalbukser med en lækker vandtæt skaljakke.

Tights til træning og cykling

Skal du ud og bevæge dig, får du god bevægelsesfrihed med et  par træningstights. Er du mere til en tur på jernhesten end i fitnesscentret, kan du vælge et par cykeltights til mænd, der sidder, hvor de skal, fra start til slut.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder