Vinterjakker

Skal du opgradere garderoben med en ny vinterjakke? Uanset om du er til dun eller fiber, med eller uden hætte og om du skal bruge den til hverdag eller skiture, har vi en vinterjakke, der passer til dig. Vi har nemlig samlet en række solide vinterjakker fra nogle af de bedste producenter på markedet, heriblandt Bergans og Fjällräven.

1 vare

pr. side
Stigende orden
  1. Warmpeace Vernon dunjakke, herre
    Warmpeace Vernon dunjakke, herre
    1.299,00 kr
    • 3XL
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Stigende orden

Skal vinterjakken være vandtæt eller ej?

Mange af vinterjakkerne til mænd er vandtætte og åndbare. Omni-Tech®, Hydratic®, Gore-tex® og H2No er bare nogle af de membraner, der gør vinterjakkerne vandtætte. Den perfekte balance mellem vandtæthed og åndbarhed, afhængig af hvad du skal bruge vinterjakken til. Hvis det ikke regner så meget, bør du vælge en herrejakke uden membran. Selvom vinterjakker med membraner er åndbare, vil en jakke uden membran tillade mere vanddamp (sved) at trækker væk fra kroppen. Køber du en vandtæt jakke, er det vigtigt, du husker at vedligeholde den, så den bibeholder sin vandtætte funktion. Se, hvordan du imprægnerer din vandtætte jakke, her:

Dun eller fiberfyld i vinterjakken?

En vinterjakke er ikke bare en vinterjakke. Der findes mange forskellige modeller af vinterjakker til herrer, der hver især egner sig godt til forskellige aktiviteter i vinterhalvåret. Når du skal vælge mellem dun eller fiberfyld, bør du overveje, hvad dit behov er og hvad, jakken skal bruges til. Med dunfyld får du en varm vinterjakke til herrer, der bogstaveligt talt er let som en fjer. Dunene kan komprimeres og Bergans Slingsbytind serie er fx lavet til at kunne være i deres egen lomme. Det gør jakker til herrer med dunfyld ideelle til at have med i rygsækken på skituren eller vandreturen. Til gengæld har dunene ikke godt af at være våde i længere tid ad gangen, og skal du bruge vinterjakken i et klima med mere regn end sne, bør du derfor overveje at medbringe en regnjakke, du kan tage udenover, hvis ikke din jakke er vandtæt. Fiberfyld er generelt tungere end dun, men fungerer til gengæld bedre i vådt vejr. Hvis du er typen, der dagligt griber cyklen trods vind og vejr, kan en vinterjakke med fyld af fiber være at foretrække.

Den nye hybridjakke til herrer

Med de helt nye hybridjakker fra Bergans, får du en vinterjakke til mænd, der på nogle steder har dunfyld og andre steder fiberfyld, afhængigt af, hvad der er mest optimalt på netop dét sted. Det betyder, at du på steder, der kræver mere varme, kan nyde godt at dunenes varmende egenskaber, mens du, de steder på kroppen, hvor du i forvejen udskiller meget varme, har fiberfyld. Dette giver dig en optimal temperaturstyring, der gør, at du slipper for at svede under intens aktivitet og fryse under lavt aktivitetsniveau.

Parka vs. jakke til mænd

En parka er generelt lidt længere end en almindelig jakke. Dette gør, at den nemmere kan holde på varmen og holde dig varm på selv de koldeste vinterdage. Den originale hoftelange parka kommer med en pelskrave, der er med til at holde dig varm, både når hætten er oppe og nede. Du bør vælge en parka, hvis du har tendens til at fryse meget. Det er en varm vinterjakke med kraftigt for og en vandtæt membran, der holder dig både tør og varm i vinterkulden.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker