Shorts til herrer

Vandsport og mountainbiking, vandring og havearbejde – Sommeren byder på uendeligt mange muligheder for at komme udenfor og få lidt sol på den vinterblege krop. Spejder Sport tilbyder et udvalg af shorts til alle former for udendørsaktiviteter, hvad end du skal ud og cykle eller vandre eller blot male skuret i haven.

Shorts til alle formål

Shorts er uundværlige, når sommeren rammer Danmark, og det bliver muligt at få noget sol på de vinterblege ben. Ture til stranden, fodbold med drengene og øl på altanen bliver altså bare lige dét bedre, når solen skinner og man er iklædt et par behagelige shorts.

Vores udvalg af shorts byder på lidt af hvert til forskellige aktiviteter. Det skyldes, at vi i Spejder Sport gerne vil tilbyde vores kunder udstyr til alle slags eventyr, hvad end de er til mudret mountainbiking i skoven eller flerdagsture i det norske fjeld.

Du finder derfor både stramme shorts til cykling og slidstærke shorts til vandring i vores sortiment. Enkelte modeller kommer med udtagelige Clickfast-indershorts, så du let kan tilpasse dine shorts til dagens aktivitetsniveau.

Til vandreturen finder du slidstærke shorts fra blandt andet vandrebuks-eksperten Fjällräven. Skal du ud i barsk terræn med høj sol, er disse et godt valg, da de ligesom deres længere storebror er lavet til at holde til lidt af hvert.

Vi har også et stort udvalg af shorts, der er perfekte til en dag på kontoret. De neutrale farver og flotte designs gør, at de står godt sammen med en simpel t-shirt eller en skjorte.

Hurtigtørrende shorts er vandhundens bedste ven

Hvis du, ligesom os, ikke kan lade vær med at springe i vandet, så snart du har muligheden, kan du vælge et par shorts, der er lavet til formålet. Flere af vores shorts er lavet i hurtigtørrende materiale, så din svømmetur i bølgen blå ikke skal stoppe dig fra straks at springe på cyklen og videre ud på eventyr i det danske sommerlandskab.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder