Vinterstøvler

Vil du gerne tilbringe mere tid ude under den danske vinter? Så er varme vinterstøvler til herre et godt sted at starte. Her på siden finder du lækre herre vinterstøvler, der nok skal få dig tørskoet gennem det kolde halvår. Vælg en vintersko til herre, der både kan bruges til fin brug og ekstreme vinterforhold.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sorel Madson Chukka WP (WaterProff) vinterstøvle, herre
  Sorel Madson Chukka WP (WaterProff) vinterstøvle, herre
  799,50 kr Før 1.599,00 kr
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 41
  Indlæser lager...
 2. Sorel Madson Moc Toe vinterstøvler, herre
  Sorel Madson Moc Toe vinterstøvler, herre
  849,50 kr Før 1.699,00 kr
  • 44
  • 45
  • 46
  • 41
  Indlæser lager...

2 varer

pr. side
Stigende orden

Herre vinterstøvler – mere end blot et par sko

Vil du gerne tilbringe mere tid udendørs end hvad den mørke kolde vintertid indbyder til? Med et par ordentlige vinterstøvler til herre undgår du, at vinterkulden får fat i dig. Er dine fødder først kolde, så følger resten af kroppen hurtigt med. Derfor er et par gode herre vinterstøvler et musthave på årets koldeste dage – uanset om du skal stå stille i timevis på legepladsen eller vandre langt i snelandskabet.

I Spejder Sport er vi vilde med funktionalitet og holdbarhed, og derfor finder du ikke bare billige vinterstøvler, der kun holder en enkelt sæson i vores sortiment. I stedet bliver du dækket ind på kvalitet, når du handler hos Spejder Sport. Hos os finder du nemlig et stærkt udvalg af holdbare, praktiske og stilrene herre vinterstøvler til rimelige priser. Gode vintersko og støvler som du kan få glæde af i mange år.

Støvlerne her på siden har forskellige varmende detaljer, der tilsammen giver dig vandtætte og varme vinterstøvler, der kan stå imod både sne og sjap. 

 • Vandtætte syninger, så du er sikret mod våd vinter
 • Voksbehandlet læder for maksimal slidstyrke
 • Tykke såler, der isolerer mod den kolde jord
 • Vandtætte og åndbare membraner som GoreTex
 • God isolering såsom blødt fleece for eller en udtagelig inderstøvle i filt

Tip! Vælger du en vinterstøvle til herre med mindre foring, så sørg for, at der er plads til et par tykke uldsokker i den til de ekstra kolde dage.


Flot udvalg af vintersko til herre

Funktion, holdbarhed og stilrent design står øverst altid øverst på vores liste. Derfor har vi fyldt vores hylder med vinterstøvler i højeste kvalitet. Derfor finder du både vinterstøvler fra Danner og Sorel. Amerikanske Danner har lavet håndsyede støvler siden 1932, og denne tradition er gået i arv helt til i dag, hvor kvaliteten og stoltheden bag håndværket er bibeholdt.

Vi bliver også ved med at vende tilbage til Sorel sæson efter sæson. Af denne grund kan du finde flere Sorel vinterstøvler blandt vores udvalg af herre vinterstøvler. Begge mærker laver vinterstøvler til herre i holdbare materialer som læder og ruskind – derfor er det ikke kun deres stilrene design, der holder i mange år. Med den rette pleje (og masser af det) så får du vinterstøvler for livet.

Vinterstøvler til ethvert behov (uanset om du skal i vildmarken eller til fest):

 • Lækre herre vinterstøvler i kærnelæder til fint brug og sjap
 • Vinterstøvler til herre med forstærket tåkappe til hverdagsuniformen og outdoor
 • Forede Sorel vinterstøvler til vinter i ødemarken

 

Plej dine vinterstøvler, mand

Når du begynder at overveje at grave dine gamle vinterstøvler til mænd frem, så gør det. Så har du nemlig tid til at give dem en god portion kærlighed inden deres værnepligt starter. Det kræver ikke al verden, og nu du er i gang, kan du også lige tage dine andre herre støvler. Alle støvler har brug for jævnlig vask og pleje – Og særligt læderstøvler i høj kvalitet, som potentielt kan holde en hel livstid, hvis de behandles ordentligt.

 1. Første skridt er at finde ud af, hvilke materialer dine vinterstøvler er lavet af (glat læder, nubuck, ruskind, kunststof). Du skal altid bruge vask og imprægnering, der passer til materialet.
 2. Andet skridt et at rense materialet. Brug en ren og fugtig klud til det værste og derefter et passende renseprodukt.
 3. Når det er tørt, kan du bruge pleje og imprægnering, der passer til dine vinterstøvlers materiale.


Se også vores video guide til pleje af vinterstøvler til herre:

Klik ind på vores guide til vedligeholdelse af sko og støvler, og find en udførlig vejledning og gode tips til, hvordan du passer bedst muligt på dine nye vintersko og vinterstøvler til herre.

 

Sådan vælger du gode vinterstøvler til herre

Der findes rigtig mange vinterstøvler til mænd, der rammer helt ved siden af. Nogle tager vand ind, andre varmer bare ikke fødderne særlig godt. Og bruger du tid i naturen, eller får vi en våd vinter med temperaturer under 5 grader, skal du have ordentligt fodtøj. Vi klæder dig på til at vælge gode varme vinterstøvler, der kan det, de skal (rigtig godt endda).

 1. De skal være vandtætte. Den våde danske vinter kalder på vandtætte vinterstøvler. Sørg for at støvlerne har vandtætte syninger og en troværdig membran såsom GoreTex. Membranen holder vandet ude, men lader også dine fødder ånde.
 2. Med eller uden for? Snakker vi frostgrader, så er forede støvler en god idé. Vælg for af filtet uld for maksimal varme. I temperaturer over 0 grader kan en herre vintersko med god isolering som Primaloft være nok til at klare ærterne.
 3. Se efter en tyk og blød sål. Sålens tykkelse isolerer dig mod den kolde jord – her er det næsten jo tykkere jo bedre. Sørg for at den også giver sig lidt. Køber du en vinterstøvle med hård sål, sender du dine fødder på overarbejde. Lidt ligesom at gå i et par skistøvler.
 4. Vælg en vinterstøvle med god plads. At holde varmen er sådan set at binde luften omkring kroppen. Sidder din vinterstøvler til herre for stramt, så maser du luften ud af isoleringen. Derfor må du ikke købe dem for små. Prøv altid vinterstøvlerne med en tyk sok inden, du køber.

 

Husk også resten af kroppen

Varme vinterstøvler kan godt føles kolde, hvis du taber kropsvarme fra andre steder på kroppen. Det varme blod hentes nemlig ind til de indre organer for at opretholde kernetemperaturen. Suppler med uldundertøj, handsker, hue og halsedisse. Vil du vide mere om, hvordan du holder varmen om vinteren? Så læs vores guide Sådan holder du varmen, når kulden bider.
Find gode vinterstøvler til herre på tilbud

Vi har jævnligt vinterstøvler til herre på tilbud – det gælder bare om at være på dupperne. Hvis du vil være sikker på, at tilbuddet ikke går din næse forbi, kan du melde dig ind i kundeklubben. Kundeklubben er de første, der får nys om alle vores særlige tilbud og udsalg gennem vores nyhedsbrev. Mange tilbud og fordele er kun forbeholdt kundeklubben, og så får de tidlig adgang til vores generelle tilbud samt udsalg på webshoppen og outlet. Altså er der bedre chance for at snuppe et par gode vinterstøvler til herre på udsalg som medlem af kundeklubben.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for vejledning. Vi sidder klar på 43 55 35 00 alle hverdage mellem klokken 10:00 - 15:00. Hos os får du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert model, eller ønsker du at returnere, så har du hele 30 dages retur. Du er også altid velkommen til at slå et smut ned i en af vores butikker og prøve lidt forskelligt på. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe og rådgive dig, så du får de helt rigtige støvler eller sko med hjem. Du kan endda booke en personlig udstyrsguide – hvor du kan få op til en times individuel sparring med den bedst kvalificerede medarbejder.

Er du helt på herrens mark i forhold til fodtøj, så kan du læse vores Guide: Valg af fodtøj


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker