Herrestøvler

Find dine nye robuste herrestøvler til outdoor her. Stort udvalg af vandtætte vandrestøvler, solide gummistøvler og velisolerede vinterstøvler til herrer.

Ved du ikke, hvilken type herrestøvler du skal gå efter, så læs Sådan vælger du de rette outdoor støvler længere nede.

3 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre
  Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre
  1.799,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre
  Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre
  1.799,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Salomon X Ultra Trek GTX vandrestøvler, herre
  Salomon X Ultra Trek GTX vandrestøvler, herre
  1.699,00 kr
  • 43,5
  • 44
  • 45
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Stigende orden

Sådan vælger du de rette outdoor støvler til herrer

Først skal du gøre det klart, hvad støvlerne skal bruges til. Det er en god idé at lave en prioritering af, hvilke kvaliteter, der har betydning for din komfort på turen. Hos Spejder Sport finder du herrestøvler i tre varianter valgt ud fra parametre som slidstyrke, komfort, vægt, kvalitetsmaterialer og meget mere.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type støvler du har behov for, kan du starte med at læse vores store Guide: Vælg det rigtige fodtøj eller læse videre og stille dig selv de følgende spørgsmål.

 

Åndbare eller vandtætte støvler?

Man kan desværre ikke få i pose og sæk, når det drejer sig om åndbarhed og vandtæthed. Den ene går udover den anden. Spørgsmålet er, hvad du har mest behov for?

 • Har du varme eller kolde fødder?
 • Hvor langt skal du gå i støvlerne og hvor skal du gå henne?
 • Hvad er risikoen for at du får våde tæer?
 • Og hvor længe vil det vare?

Hvis det kun regner en dag, er det måske rarest at have en let og åndbar støvle, der ja bliver våd, men til gengæld tørrer hurtigt og leverer god åndbarhed de øvrige dage.
Er det derimod så koldt, at næsen er ved falde af, er det kun et plus, at fødderne er godt isolerede, og at varmen ikke fordufter. Der kan du også se efter et par trofaste vinterstøvler fra mærker som Sorel eller Danner.

 

Støtte og stødabsorbering eller lette vandrestøvler?

Støvler i robuste materialer som kernelæder, giver den bedste ankelstøtte, fordi det afstiver fod og anklen bedre. Men det tynger vægtskålen. Det samme gør en tyk solid sål, der netop absorberer stød fra et hårdt og ujævnt underlag rigtig godt. Derfor er det disse egenskaber du må gå på kompromis med, hvis du søger et par lette støvler til herrer.

Hurtigt af og på eller god støtte i herrestøvler?

Mangler du en hurtig sko eller støvle til at gå rundt i lejren eller til at gå ud med skraldespanden? Så skal du måske se dig om efter et par crocs eller et par korte gummistøvler til herrer fra Lacrosse. Skal du ud at vandre eller vil du bare værne lidt om bentøjet, så skal du se dig efter herrestøvler eller vandrestøvler til herrer med snører og hægter hele vejen op af skaftet. Det tager længere tid at få dem af og på, men ankelstøtten er der i modsætning til gummistøvlerne.

 

Bred eller smal pasform i herre vinterstøvler?

I en vintersko med for, kan det være en god idé at gå efter en lidt bredere læst end det man plejer, fordi foret tager noget af pladsen. Det er sådan med alt fodtøj, at hvert brand har deres egen læst. Læsten er den træform, som det former skoen efter. Mange gange bruger producenterne læsten til alle deres modeller, fordi de og produktionen af mange forskellige har høje omkostninger. I langt de fleste tilfælde, kan du derfor prøve støvler fra lidt forskellige brands og så handle ud fra den læst og brand, der passer din fod bedst.

 

Hvordan vedligeholder jeg mine læder støvler til herre?

Du kan give dine støvler et langt liv, hvis du giver dem lidt kærlighed løbende. Læder har brug for fedt jævnligt. Det holder strukturen lukket og smidig, så dine fødder forbliver beskyttet mod vind og vejr. Det er lidt forskelligt, om man foretrækker at bruge læderbalsam eller spray. Er støvlerne lavet af flere typer læder eksempelvis kernelæder og nubuck, kan du bruge en praktisk imprægneringsspray, der passer til begge typer.

Du kan købe alle typer imprægnering til fodtøj hos Spejder Sport, og i denne video kan du se, hvordan du plejer dine støvler korrekt:

Du kan også læse vores komplette guide Sådan vedligeholder du dine sko og støvler


Køb de bedste støvler til dine behøv i Spejder Sport

Forhåbentlig er du blevet klogere. Vi vil dog altid anbefale dig at komme ned i en af vores Spejder Sport butikker og prøve støvlerne på. Det skal helst være sådan at det instinktivt bare føles godt, når alt er snøret på støvlen, og er du i tvivl er der altid hjælp at hente fra vores medarbejdere. Du kan også book din egen udstyrsguide i Spejder Sport og få en helt times opmærksomhed fra den bedst kvalificerede medarbejder – alt efter hvilken tur eller behov du har.

Husk vi har fri fragt til butikkerne og 30 dages returret.


Find støvler til herrer på tilbud

Vi kører jævnligt udsalg og tilbud på vintersko og støvler til mænd. Vil du øge dine chancer for at få fingrene i de bedste vandrestøvler, vinterstøvler eller gummistøvler til herrer, skal du melde dig ind i Kundeklubben. Medlemmerne af Kundeklubben får besked som de første samt tidlig adgang, når vi holder udsalg både i butikkerne og på hjemmesiden. Derudover er mange af vores bedste tilbud øremærket til Kundeklubben. Det vil sige, at de har ene adgang til disse tilbud.


Se også vores sortiment af vandrestøvler til damer

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker