Andet

Her på siden finder du alt i udstyr til tøj og beklædning. Hold sko og underben tørre på vandreturen eller mountainbiken med et par gamascher eller skoovertræk, og reparer det ødelagte tøj og beklædning med et sysæt, lappegrej eller den uundværlige gaffa.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. ENDURA Road Overshoe II
  ENDURA Road Overshoe II
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Bergans Dermisax Gamascher
  Bergans Dermisax Gamascher
  699,00 kr
  • S
  • M
  • L
  Indlæser lager...
 3. Asivik Commute Gaiter, overtræk til sko
  Asivik Commute Gaiter, overtræk til sko
  249,00 kr
  • L
  • M
  • XL
  • XXL
  Indlæser lager...
 4. Endura MT500 Overshoe II
  Endura MT500 Overshoe II
  99,00 kr Før 369,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Bergans Tind Gaiters
  Bergans Tind Gaiters
  449,00 kr
  • S
  • M
  • L
  Indlæser lager...
 6. Buff ekstra filter til mundbind 30 Stk.
  Buff ekstra filter til mundbind 30 Stk.
  Special pris 99,00 kr Før 149,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Buff mundbind
  Buff mundbind
  Special pris 149,00 kr Før 199,00 kr
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Faldende orden

Kom tørfodet igennem vandreturen eller cykelturen

De fleste har prøvet at cykle i skole eller på arbejde i regnvejr og møde op med gennemblødte sko og halvvåde sokker. Det er en sur oplevelse, der kan få selv den fedeste fredag til at føles som en træls mandag. Vi vil gerne hjælpe dig af med dette problem og har derfor fyldt vores sortiment med muligheder for at komme tørskoet på arbejde. Er du cykelpendler, kan du vælge et skoovertræk, som altid sikrer dig tørre og varme fødder, når du er ude på jernhesten. Skal du ud i vildmarken - eller igennem den på vej til arbejde - er gamachen perfekt til brug i terræn, hvor du har behov for at holde underbenene tørre og samtidig blive beskyttet mod genstridig bevoksning som for eksempel lyng, brombærkrat eller lignende.

Reparer dit tøj på farten

Er du lige så uheldig som Anton og har fået revnet dine bukser, er der heldigvis hjælp at hente. Vi ved, at alt dit friluftsgrej og -beklædning er guld værd, og vil selvfølgelig gerne hjælpe dig til at kunne få glæde af det, selv hvis uheldet er ude, og det har fået en flænge eller to. Derfor finder du i vores sortiment både sysæt og reparationssæt til lapning af større og mindre huller. Du kan nemt have nål og tråd eller et par reparationslapper med i tasken, når du er på tur, så du er klar til at lappe tøj eller udstyr sammen, hvis det skulle blive uvenner med et par lidt for skarpe sten eller kraftige torne. Skal du fikse noget med reparationslapper, så husk at klippe din lap, så den får runde hjørner - Så sidder den bedre fast og slipper ikke. Er det et spænde eller et webbingbånd, der skal udskiftes, finder du også dette i vores sortiment.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker