Strømper

Forkæl dine fødder med et par ordentlige herresokker eller strømper. Vælg nogle tynde herrestrømper i merinould til hverdagsuniformen eller køb et par tykke sokker til mænd, som du også kan bruge i ski- eller vandrestøvlerne.

Se også alle vores lækre uldsokker, svedtransportende vandresokker og varme skisokker.

5 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Thorlo LTH Light Hiker Coolmax strømper, herre
  Thorlo LTH Light Hiker Coolmax strømper, herre
  129,00 kr
  • 48
  Indlæser lager...
 2. Thorlo XCCU Experia Run sok
  Thorlo XCCU Experia Run sok
  119,00 kr
  • 39
  • 42
  • 45
  • 36
  Indlæser lager...
 3. Thorlo MCB Combat vandresok
  Thorlo MCB Combat vandresok
  149,00 kr
  • 38
  • 43
  • 48
  Indlæser lager...
 4. Thorlo KLT Hiker Wool strømper
  Thorlo KLT Hiker Wool strømper
  129,00 kr
  • 38
  • 43
  • 48
  Indlæser lager...
 5. Thorlo Outdoor Athlete, vandresok
  Thorlo Outdoor Athlete, vandresok
  129,00 kr
  • 45
  • 36
  Indlæser lager...

5 varer

pr. side
Stigende orden

Få tilfredse fødder med herresokker i uld

Opgrader din hverdagsgarderobe med et par lækre herresokker i merinould. Devold har lavet lækre strømper og ankelsokker til herre specielt til dette formål – både i en light og medium version, så du kan tilpasse sæsonen. Deres strømper til herre er produceret i det blødeste merinould og kunststof. Blandingen gør deres herrestrømper varme, bløde, lune og holdbare. Et praktisk valg til dage derhjemme, på arbejdet eller vandreferie. Har prisen stor betydning, så tag et kig på sokker til mænd fra vores eget velkendte mærke Asivik. Her får du høj kvalitet til budgetvenlige priser.

 

Vores skønne strømper til herre byder på noget til enhver smag og lejlighed:

 • Luksuriøse og åndbare vandresokker til herre 
 • Velsiddende og varme herrestrømper til hverdagen
 • Sublim kvalitet som merinould og stødabsorbering
 • Førende producenter som Devold, Falke og Asivik

Hos Spejder Sport elsker vi især merinould, da det sikrer dig den bedste komfort og behagelig temperatur. Desuden kradser vandresokker af merinould mindre end almindeligt uld. Har du brug for vandresokker eller skistrømper til herre, er vores sokker til mænd også et fornuftigt valg. Merinoulden holder dine fødder varme, når det er koldt, men hjælper også med at køle dem af, hvis de får det for varmt. Med disse argumenter passer vores herresokker i uld lige så godt til hverdagen som på vandre- eller skituren.

 

Ski og vandretur - vælg de rigtige sokker til mænd

En sten i skoen kan være enormt generende og ødelægge både humør og motivation på selv den fedeste vandretur. Det samme gælder, hvis du hopper i de forkerte par sokker til mænd. For små, for store, for kolde eller for varme - problemerne kan være mange. Vil du sikre dig, at humøret forbliver højt på vandreturen, er det en god idé at investere i et ordentligt par vandresokker til herre. Dette kan være med til at forhindre vabler og generende folder på sokkerne.

Vi har blandt andet lækre Falke strømper, der er beregnet som vandresokker og skistrømper. Designet til at holde dine fødder varme, selv når tempoet ikke er det højeste. Sørg for at dine herrestrømper til vandring og ski er tykke, så dine ski- eller vandrestøvler ikke generer eller niver dine fødder. Du kan med fordel vælge et par strømper til herre med forstærkning på forfod og ved hæl, der beskytter ekstra godt og stødabsorberer.

 

 

Hvilke herrestrømper er bedst?

Et par lune vandresokker med forstærkninger, flade syninger og god pasform kan gøre forskellen mellem succes og fiasko på vandreturen og derhjemme. Derfor bør du også eje mere end ét par sokker til mænd til forskellige situationer. På løbeturen er et par åndbare løbestrømper en god idé. I de kolde vintermåneder har du måske brug for ekstra varme vandresokker. Og til hygge om søndagen skal de helst være lette og korte. Dit behov ændrer sig. Men med et bredt udvalg af herrestrømper har du altid en sikker følgesvend.

 • Ankelsokker til herre: Til hverdag og små gå eller løbeture er et par korte ankelstrømper til herre et udmærket valg. Let absorbering gør dem egnet til storbyferier og lette dagture i dine vandresko. Dog er det stadig vigtigt med stødabsorbering, god kontakt til skoen og er hurtigtørrende.
 • Funktionelle materialer: Når du går meget, sveder dine fødder også mere. Derfor er et par svedtransporterende og hurtigtørrende vandre sokker til herre oplagt. Mange af vores vandresokker til herre består af flere typer materialer som uld og polyamid. Det gør dem bløde og nedsætter risikoen for vabler såvel som gnavsår.
 • Blød og holdbar kvalitet: Dine strømper til herre skal være bløde for at sikre en høj komfort - men de skal også holde til at blive brugt i mange timer. Uanset hvor tykke eller tynde dine sokker til mænd er, skal de have polstring på forfoden og hælen. Det giver en rar stødabsorbering og aflastning af især trædepuderne.
 • God pasform til hver tur: Du har sikkert oplevet at gå med for små strømper eller for store. Det kan genere din hud og give vabler. Kig derfor efter fine herrestrømper med ergonomisk pasform, der er designet specifikt til højre og venstre fod. Pasformen gør, at dine herresokker sidder tæt og behageligt om foden.

 

Bestil dine strømper til herre hos Spejder Sport

Har du fundet de bedste vandresokker, skistrømper og ankelstrømper? Så vil dine fødder takke dig. Om du vil bruge dem til en tur i bjergene, til trailrunning eller i hverdagen, så lever de op til kravene. Kvaliteten fungerer nemlig rigtig godt, når du har de rette sokker til mænd på plads. Har du behov for rådgivning, hjælp eller spørgsmål til levering? Tal med vores erfarne friluftsmennesker hos kundeservice. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i din nærmeste Spejder Sport-butik.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker