T-shirts

Trods sin simple facon har t-shirten en række forskellige funktioner både for friluftsmennesket og i hverdagen. Den stilfulde polo, den praktiske og varme t-shirt i merinould og den casual bomulds t-shirt har er bare nogle af de modeller, vores sortiment byder på. Find dem og mange flere her på siden.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Endura Hummvee T-shirt, herre
  Endura Hummvee T-shirt, herre
  249,50 kr Før 499,00 kr
  • S
 2. Endura Singletrack Print T-shirt, herre
  Endura Singletrack Print T-shirt, herre
  399,00 kr
  • L
  • M
  • S

2 varer

pr. side
Stigende orden

Bæredygtige t-shirts til hverdag og fritid

En af de mest anvendelige stykker hverdagsbeklædning er t-shirten. Simple t-shirts i neutrale farver og flotte t-shirts med farvet print gør sig begge godt med et par sorte jeans til vinter og et par korte shorts i sommerhalvåret. Vil du være god ved miljøet, eller vil du bare gerne have en flot t-shirt i god kvalitet, har vi et udvalg af bæredygtige t-shirts fra Fjällräven og Patagonia. Disse består enten af økologisk bomuld eller en blanding af genbrugsbomuld og genanvendt polyester. Der er derfor tænkt på miljøet i produktionen af disse. Det betyder dog ikke, at du skal stille dig tilfreds med et outdated hippie-look, tværtimod, for der er virkelig blevet kræset for designet i udviklingen af disse t-shirts, så de passer lige så godt ind i dresscoden på kontoret som i skoven.

Myggefri t-shirts

Er du en af dem, der bliver ædt op af myg så snart myggesæsonen indtræder, men er du samtidig træt af den voldsomme lugt af myggespray og dens mange kemikalier? Så er Craghoppers Insect Shield-trøjer måske noget for dig. Disse trøjer er udstyret med en insekt-afvisende teknologi, der holder myg og andre kryb på afstand. Den permethrinbaserede behandling, som Insect Shield-trøjerne indeholder, holder op til 70 vaske og er på ingen måde skadelig for dig eller dine omgivelser, som almindelig myggespray kan være. Disse t-shirts er derfor perfekte til, når du og gutterne skal på kanotur i Sverige til sommer, hvor myggene lurer.

Cykeltrøjer til turen i skoven

Finder du mountainbiken frem vejr gang tiden tillader det, har vi også et udvalg af cykeltrøjer til dette formål i vores sortiment. Find både langærmede og kortærmere cykel t-shirts med og uden lynlås, så du har noget, der passer til vejrforholdene, uanset om solen skinner fra en skyfri himmel eller mørke skyer dækker himlen. De fugttransporterende og hurtigttørrende t-shirts er perfekte til når pulsen stiger og sveden begynder at pible. Samtidig giver en trøje med løs pasform et højt komforniveau og giver dig plads til at bære et rygskjold eller en beskyttelsesjakke indenunder - Så er både sikkerheden og looket i top

Merinould, når det er bedst

Hos Spejder Sport elsker vi merinould! Udover at være dejligt varmt og betydeligt blødere end almindelig uld, har merinould den fantastiske egenskab, at det kan bruges flere dage i træk uden at lugte af sved. Så sparer man både plads i rygsækken, når man er afsted, og tøjvask, når man kommer hjem – What’s not to like? Derudover vejer materialet næsten intet og en t-shirt i merinould kan med fordel bruges som inderste lag, når man klæder sig efter 3-lags-princippet. Devold er nogle af de største merinould-eksperter på markedet, og får du først fat i en af deres Breeze t-shirts, er der en chance for, at du ikke kommer til at gå i andet fremover. Det lækre materiale er både velegnet til turen i vildmarken og til hverdag.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker