Undertøj til herrer

Det er svært at nævne, hvilken beklædningsdel der er den vigtigste, men godt undertøj kan gøre forskellen på succes og snue. Til længere ture anbefales uldundertøj, der ikke lugter og bliver stift. Til høj aktivitet og kortere distancer er polyester rigtig godt.

Underbukser til hverdag, vildmark, skibrug og cykling

Underdrenge, boksershorts, underbukser – Kært barn har mange navne. Det samme gælder for den længere version, der blandt andet kendes som lange underbukser, skiundertøj og termoundertøj. Uanset hvad du kalder dem, er det godt at have nogle i en god kvalitet, der holder længe, og som holder dig varm på de kolde dage.

Skal du afsted på ski, er et par lange uldunderbukser i merinould guld værd. Den bløde merinould er naturligt antibakteriel, hvilket vil sige, at svedbakterier ikke kan vokse i fibrene. Dette giver minimal lugt, selv efter en lang dag på skiløjperne. Samtidig er ulden temperaturregulerende, hvilket vil sige, at den ikke kun holder dig varm, når det er koldt, men at den rent faktisk også køler dig ned, når du er varm. Dette er særdeles praktisk på løjperne, hvor man hurtigt kan få varmen, når tempoet bliver sat op.

Tip: Læs mere om merinould her.

Synes du alligevel, det bliver for varmt med et par helt lange underbukser, kan du vælge en trekvartbuks i stedet. Disse giver ekstra varme uden at dække hele benet og kan bruges både til ski, løb, vandring eller cykling.

Måske er du typen, der har underbukser under cykelshortsene, når du er ude på landevejene, måske er du ikke. Uanset hvad, har vi sørget for, at vores sortiment også byder på en række cykel-liners, der er kompatible med flere af vores modeller af cykelbukser. Så kan lineren nemt knappes ind i cykelbuksen og sidde urokkeligt fast.

Til hverdag kan et par af vores korte uldunderbukser også klart anbefales. Boxershorts i 100% merinould kan altså bare noget andet end de billige underbukser fra det lokale supermarked. Materialet er både svedtransporterende og temperaturregulerende, så de sørger for perfekt klima for underkroppen både i de varme sommermåneder og når vinterkulden rammer.

Vælg et par underbukser uden irriterende sømme, hvis du vil have et par underbukser, der ikke generer og som kan bruges under de kraftige løbetights.

Undertrøjer til skibrug og kolde vintre

Skal du afsted på ski, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af langærmede undertrøjer til dette. Vælger du en skiundertrøje i merinould, får du alle uldens gode egenskaber uden den kradsende fornemmelse, som uldtrøjer ofte giver. En langærmet t-shirt i uld passer perfekt under skaljakken eller under det isolerende mellemlag.

Mangler du det mellemste lag til din 3-lagsbeklædning, er der også hjælp at hente i vores sortiment af undertøj til herrer. Her er bl.a. Devolds Zip Neck-trøjer et godt valg. Den høje hals giver ekstra varme og lynlåsen gør, at du til hver en tid kan regulere temperaturen, hvis du får det for varmt.

Både Devolds Duo Active-serie og Expedition-trøjer består af to lag og giver dig ekstra varme. Med Duo Active får du et svedtransporterende og komfortabelt lag inderst og et varmende lag i merinould yderst, mens Expedition-trøjerne giver dig maksimal varme for pengene med to lag i merinould, hvoraf det yderste er tilsat polyamid for ekstra slidstyrke.

T-shirts til hverdagsbrug og ekstra varme i vinterkulden

Ønsker du blot en smule ekstra varme i vinterkulden, kan du vælge at tage en kortærmet undertrøje under dit isolerende mellemlag. Derved får du ekstra varme på de vitale dele af kroppen uden at risikere en overophedning.

Mange af vores t-shirt er også særdeles velegnede til hverdagsbrug, da de flotte designs og lækre farver gør, at det næsten er synd at gemme dem væk under flere lag tøj.

T-shirtene i merinould er særdeles velegnede til hverdagsbrug, da merinouldens struktur gør, at ulden er længere tid om at lugte af sved end almindelige trøjer er. Derfor egner de sig perfekt til den første date, den store præsentation eller gåturen i parken.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder