Hestra Army Leather Abisko handske
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Army Leather Abisko handske

DKK 899,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505289
Hestra Leather Abisko er en varm og slidstærk læderhandske i gedelæder.

Denne handske er ideel til dig, som sætter høje krav til dit udstyr. Handsken er velegnet både til hverdagsbrug, skituren og andre kolde eventyr.

I håndleddet er der en manchet med velkrolukning, som holder sneen og kulden ude.

I åbningen sidder Hestras ”handcuffs”, som er et blødt elastikbånd, som kan tages om håndleddene. Fra elastikbåndet går en rem til en løkke i handskeåbningen, så den kan tages af, når den ikke skal bruges. Hestra ”handcuffs” sikrer, at handskerne bliver hængende fast ved håndleddet, selvom du har taget dem af et øjeblik.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

•Ydermateriale: Gedelæder samt voksbehandlet bomuld og polyester
•For: Uld
•Manchet med velcrolukning
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse