Hestra Army Leather Heli Ski 3F
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Army Leather Heli Ski 3F

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505288
Hestra Army Leather Heli Ski 3-finger-handske er en variation af den klassiske Army Leather-handske. I 3-fingermodellen har du har et godt greb med tommel og pegefinger, samtidig med at de øvrige fingre holder hinanden godt varme.

Med denne hårdføre, kraftigt vandafvisende og helt vindtætte handske, får du en varm følgesvend til de lange, kolde dage på skibakkerne.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke, uanset hvor meget puddersne du kører i.

Håndflade, fingre og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind, for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.

Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg-for med højisolerende fiberfyld.

For at sikre optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip-konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Ved håndleddene, lige over velcrolukningen, er der en læderstrop som den medfølgende karabinhage kan sidde i. Du kan sætte dem sammen med karabinhagen, når de ikke er i brug, så bliver de ikke væk fra hinanden. Du kan også sætte dem fast på rygsækken i karabinhagen, eller hænge dem op i den om natten, når de skal tørre.

I handskens åbning sidder Hestras ”handcuffs”, der er håndledstropper i blødt elastikbånd. Fra elastikbåndet går en rem til en løkke i handskeåbningen, så den kan tages af, når den ikke skal bruges. Håndledsstropperne sikrer, at handskerne bliver hængende fast ved håndleddet, selvom du har taget dem af et øjeblik, for at nå noget i rygsækken.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

• Eagle Grip-konstruktion, som sikrer et godt og sikkert greb
• Snelås med velcrolukning
• Karabinhage til ophæng, eller påspænding på fx rygsækken
• Udtagelig inderhandske
• Hestra ”handcuffs”, som

Materialer:

• Hestra Triton 3-lags polyamid (åndbart, vind- og vandtæt)
• Imprægneret Army Leather gedeskind i håndfladen og ved fingerspidserne
• Inderfoer: Bemberg/polyester med polyester/Fiberfill-isolering
• PFC-fri

Bonusinfo:
Army Leather-handsken består af 109 dele, der med 46 fremstillingstrin, tager en af Hestras erfarne handskemagere 1½ time at producere.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
POC Receptor Bug Grøn
POC Receptor Bug Grøn Før DKK 1.049,00
DKK 734,30
Info/køb
Salomon Active 9 Pilot, støvler
Salomon Active 9 Pilot, støvler Før DKK 1.299,00
DKK 909,30
Info/køb
Madshus Vidda NNN-BC støvle
Madshus Vidda NNN-BC støvle Før DKK 1.399,00
DKK 699,50
Info/køb
Salomon Elite 6 Escape Classic, ski
Salomon Elite 6 Escape Classic, ski Før DKK 999,00
DKK 699,30
Info/køb
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse