Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske
Før musen henover billedet for at zoome
Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske
Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske

Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 487307
Army Leather 3-finger er en variation af den klassiske Army Leather Handske, hvor du har godt greb med tommel og pegefinger, samtidig med at de øvrige fingere holder sig godt varme. For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.

Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i. Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke. Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undre dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.

Detaljer: Eagle Grip. Snelås og velcrolukke. Karabin hage. ”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet.

Bonus Info: Army Leather handsken består af 109 unikke dele, der standse ud – produktionstiden for et par handsker er 1½ time for  en af Hestas erfarne handskemagere.
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse