Hestra Army Leather, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Army Leather, dame

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 506160
Dameudgaven af Hestras klassiske Heli Ski-handske, er skåret med en smallere pasform, så den passer til en mindre og slankere hånd. Håndfladen er forsynet med lidt blødere og smidigere skind, så der skal bruges lidt færre kræfter, når der skal arbejdes med handsken.

For at få optimalt greb samt pasform, er handsken i Eagle Grip-konstruktion. Her er handsken formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et godt greb.

Army Leather handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind -  hverken i handsken eller jakken. Håndflade, fingrer og fingerspidser er lavet i imprægneret koskind for at få optimal friktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.

Handsken har varm, blød og udtagelig inderhandske med Bemberg-for og højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Handsken er kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.

Hvis du undrer dig over funktionen af den ekstra læderstrop på pegefingeren, er denne til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

• Klassisk skihandske med godt greb
•Eagle Grip-konstruktion
• Snelås og velcrolukke
• Karabinhage til ophæng/påspænding af handskerne på eks. rygsæk
• ”Fangrem” til sikring af handsken om håndleddet
• Farve: Sort

Materiale:

• Yderhandske i vind-, vandtæt og åndbar HESTRA Triton 3-lags polyamid.
• Skandinavisk koskind i håndfladen. Husk løbende at behandle læderet med Hestra Leather Balm eller tilsvarende, så de vandafvisende egenskaber bevares.
•Foring: Udtageligt inderhandske i Bemberg/isoleret med polyesterfiber

Tip: Har du brug for ekstra isolation, kan du med fordel kombinere dine skihandsker med en af Hestras linere i merinould eller fleece, der giver dig et ekstra varmeforstærkende lag omkring hænderne.
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse