Hestra C-Zone Pointer handsker

DKK 649,00
På lager

Hold fingrene varme på skiferien

Hestra C-Zone Pointer er en del af Hestra's alpine handskekollektion. Designet til dig, der slider hårdt på udstyr og handsker og søger en skihandske med høj slidstyrke og god pasform.

C-Zone Pointer er syet med letbøjede fingre, så du har en god pasform. Handken går godt op over håndleddet og er forsynet med snelås, så den kan lukkes tæt til hådleddet. Over håndleddet er handsken forsynet med en strop, hvorved pasformen kan tilpasses. På håndryggen er en lille lynlåslomme, der kan bruges til en håndvarmer på de kolde dage, til liftkortet er andre småting.

Handsken er fremstillet i solidt Hestra Proton-nylon og forsynet med Hestra's C-Zone-membran, der holder dine hænder tørre og varme. I håndfladen er handsken forstærket med Armyleather, der er den mest slidstærke skindkvalitet på markedet.
På oversiden af tommel- og pegefingeren er der lagt blødt materiale
Varenummer:508168_1002

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.