Hestra CZone Pointer
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra CZone Pointer

DKK 599,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504308
Hestra CZone Pointer er en del af Hestras Alpine handskekollektion. Designet til dig, der slider hårdt på udstyr og handsker og sørger en skihandske med høj slidstyrke, suveræn pasform, god varme og komfort.

CZone Pointer er syet med let bøjede fingre, så du har en god pasform. Den går godt op over håndleddet, og er forsynet med snelås, så den kan lukkes tæt til, så der ikke kommer sne ned i handsken, når du bevæger ud i den dybe sne…

Over håndleddet er handsken forsynet strop, så du kan regulerer volumen i handsken. F.eks. gør den større, der skal være plads til en inderhandske. På håndryggen er der en lille lynlåslomme, der kan bruges til en håndvarmer på de kolde dage, til liftkortet eller??

Handsken er fremstillet i solidt Hestra Proton nylon og forsynet med Hestras CZone membran sikrer en vandtæt / åndende handske, så du uanset om vejret byder på høj sol eller gråvejr er varm og komfortabel om fingrene.

I håndfladen er handsken forstærket med Armyleather, der er den mest slidstærke skindkvalitet på markedet og for yderligere, at gøre handsken slidstærk er den i ”Wolf Paw” konstruktion med forstærkede fingerspidser.

På oversiden af tommel- og pegefingeren er der lagt blødt materiale, så den kan tørrer en dryppende næse uden at huden bliver revet op af grov, kradsende nylon.

Alt i alt en robust og varm skihandske, der opfylder alle de krav som den krævende og kvalitetsbeviste skiløber stiller til den ideelle handske til flere dages hårdt skiløb uden kolde fingre.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

• Snelås
• Håndledsstrop
• Lomme på håndryg til håndvarmer, lift- eller nøglekort osv.
• Wolf Paw konstruktion med forstærkede fingerspidser

Materialer:

• Ydermateriale: HESTRA Proton Nylon - vind- / vandtæt og med gode åndende egenskaber. ArmyLeather i håndfladen.
• Membran: Hestra CZone
• Isolering: Fiberfyld
• Inderfor: Bemberg - blødt svedtransporterende polyester
• PFC-fri

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse