Hestra Windstopper Action
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Windstopper Action

DKK 549,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 500380
Windstopper Action er en blød handske med et tætsiddende, men komfortabelt fit, der giver godt greb og god fingerfornemmelse. Handsken er lavet i Gore Windstopper, der giver en helt vindtæt handske med rigtigt god fugttransportering, så du ikke bliver kold og klam, når du sveder om fingrene på grund af høj aktivitet.

Håndfladen er forstærket med blødt og slidstærkt gedeskind, så handsken har en lang levetid, selvom den bliver brugt hårdt.

Handsken har en tynd Thinsulate isolation, der sikrer en god varme til dine fingre selvom frosten bider.

En høj manchet med en håndsjusterbar rem, sikrer at handsken sidder godt til og beskytter håndledet mod vind og kulde.

Windstopper Action er en del af Hestras Outdoor Serie, der er designet til at beskytte dine hænder og fingere, når du er aktiv udendørs om vinteren uanset om aktiviteten er langrend, vandring, cykelturen til og fra arbejde, er en kold dag i skoven med familien eller de mange andre aktiviteter, hvor du har behov for at beskytte fingrene, men stadig ønsker god bevægelighed og god fingerfornemmelse.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse