Hestra Winter Forest, dame
Før musen henover billedet for at zoome
Hestra Winter Forest, dame
Hestra Winter Forest, dame

Hestra Winter Forest, dame

DKK 499,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 499777_1000
Selvom Hestra i denne model har lagt vægt på at designe en luffe, der er mere elegant end de normale skivanter, er der ikke gået på kompromis med hverken materiale valg eller funktionelle detaljer.

Vanten er isoleret med Primaloft, der har mange af de samme egenskaber som dun og derfor er blød, let og varm og er det bedste isolerende kunststofmateriale på markedet. I modsætning til dun bevarer Primaloft sin isoleringsevne i fugtig tilstand, og materialet er derfor et super valg til brug i vanter, der er i risiko zonen for at blive fugtige.

Forest er i håndfladen forstærket med blødt og smidigt okselæder, der giver et godt greb og skistaven, og samtidig har en høj slidstyrke.

En rem over håndleddet sikre, at vanten sidder godt tæt til hånden, og kunst pels i toppen af vanten forhindrer sneen i komme ned i vanten.

Alt i alt en varm og funktionel vante som du gerne vil bruge til andet end skituren.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

- Farve: sort
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse