Hestra Wool Terry Lobster
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Wool Terry Lobster

DKK 649,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 501834
Terry Lobster er det perfekte valg til forfrosne cyklister. Hestra har nemlig taget filosofien fra deres klassiske 3-fingerede alpinhandske, og udviklet en vintercykelhandske, hvor fingrene varmes parvis, men hvor du - i modsætning til en traditionel vante - stadig rimeligt ubesværet kan betjene bremser og gearskifte.

Handsken er syet i Gore Windstopper Breeze, der er helt vindtæt og håndfladen er forstærket med blødt og slidstærkt friktionsmateriale fremstillet af polyurethan, der både giver et godt greb og forlænger handskens levetid.

Handsken har yderligere neopren manchet, der sidder tæt om håndleddet og som samtidigt har gode isolerende egenskaber.  Reflekterende detaljer sikrer god synlighed.

Den udtagelige inderluffe er i varm og kraftig uld og lavet med uldfrotté i håndfladen, og tyk, varm uld pile på håndryggen. Denne kombination giver både et godt greb og en suveræn isolation.  Foret kan efter behov tages ud og tørres.

Detaljer:
•Neopren manchet
•Refleks detaljer på håndryg for bedre synlighed

Materialer:
•Ydermateriale: Vindtæt og super åndende Gore Windstopper Breeze / håndflade PU DigitalFor: Udtageligt foring i uldfrotté / uldpile

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse