Hygiejne- og toiletartikler

Uanset om du skal ud at vandre, til storbyen eller på weekend i shelter, kan du stadig pakke let og være toporganiseret. Her finder du bl.a. vores populære letvægtshåndklæder samt smarte beholdere, så du nemt kan tage dine vante toiletting med på tur.    

Organiseret opbevaring

Når du pakker din rygsæk til næste eventyr, gælder det om at have styr på grejet og sørge for, at du kun har det med, du rent faktisk skal bruge.

Små, vandtætte opbevaringsflasker, der lukker helt tæt, kan nemt bruges til alt lige fra sæbe, solcreme og shampoo i små mængder til piller og andre små løse dele.

For at gøre det ekstra nemt for dig, kan du få beholder med forskellige farver låg. Så bliver det ikke nemmere at organisere dine toiletting.

Spar plads og vægt

Udover at dosere de toiletartikler, du skal have med, i små beholdere, er der flere måder at spare både vægt og plads på.

Nogle gange kan ét produkt have flere funktioner, og det er blandt andet det, vi elsker CAREPLUS biosæben for. Den kan nemlig både bruges til hårvask, tøjvask og opvask. Kort sagt: Alt med vask!

Et andet musthave er et mikrofiberhåndklæde. Et genialt alternativ til det tunge bomuldshåndklæde, der vejer et ondt år, fylder endnu mere og er evigheder om at tørre.

Med et mikrofiberhåndklæde er du hurtigt videre – hæng det eventuelt til tørre på rygsækken, mens du går. Mikrofiberhåndklædet kan desuden bruges som et ekstra tæppe.

Brusebad i vildmarken

Du behøver heller ikke at undvære dit daglige brusebad blot fordi, du er på tur i vildmarken. Sea To Summit har nemlig lavet en vandsæk med brusehoved og plads til 10 liter vand, der kan sikre dig et cirka 8 minutter langt brusebad under åben himmel.

Lyder det koldt? Så lad posen hænge i solen nogle timer, inden du åbner for slusen.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder