Jagt

Uanset om du sidder i skydetårnet en tidlig morgen og venter på årets første råbuk, er på drivjagt eller vedligeholder dit jagtområdet med naturpleje, udlægning af foder ud om vinteren osv. er jagt er en fantastisk måde at opleve årstidernes skiften og komme tæt på dyr og natur.

Til dig der går på jagt har vi sammensat et lækkert sortiment af både beklædning og udstyr, der er velegnet til jagt og som holder dig, tør, varm og veltilpas under jagt.

Jagtbeklædning

Uanset hvor dit jagtområde ligger eller hvornår på året du skal på jagt, skal du bruge jagttøj, der er designet med optimal holdbarhed og funktionalitet for øje. I Spejder Sport har vi jagtudstyr og tøj i afdæmpede farver – og enkelte af vores beklædningsdele har endda monteret et ekstra lag i orange sikkerhedsfarve.

Vores jagtbeklædning er fremstillet i lydløse, slidstærke materialer og har mange smarte detaljer. Flere af vores jagtjakker og jagtbukser er desuden fremstillet i vandtæt materiale, så du ikke bliver gennemblødt, hvis du skal gå gennem tæt og våd skov, eller højt dugvådt græs.

Under en jagttur kan det blive til mange timers stillesiddende venten. Jagttøjet er derfor skåret ekstra rummeligt, så der er god plads til både et isolerende mellemlag, der alt efter smag og behag kan være en klassisk jagtsweater eller en tætsiddende fleece jakke som f.eks. Warmpeace Sneaker, og et sæt uldent undertøj som f.eks. det ekstra kraftige Devold Ekspediton.

Jagt udstyr

Udover jagttøj har vi masser af praktisk grej, knive, soveposer og funktionelle rygsække. Alle sammen udvalgt efter at gøre din jagttur så nem og bekvem som mulig, så du kan fokusere på opgaven i skoven.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder