Månedens konkurrence for medlemmer af Spejder Sports Kundeklub

 

Vil du have en helt særlig oplevelse i efteråret?

Så er det nu, du skal læse med. Lige nu deltager alle medlemmer i Spejder Sports kundeklub nemlig automatisk i konkurrencen om et ophold på det hyggelige Bed & Breakfast "Railway Treehouse" i Nordjylland. 

Det charmerende lille hus ligger på Allis og Bents store private grund i Brønderslev og er bygget med egne næver i lutter genbrugsmaterialer. Her er primitivt, men sådan skal det også være på et sted som dette. Madlavningen forgår f.eks. på den overdækkede bålplads (eller på Trangia, hvis I selv medringer sådan en). Der er dog køleskab til madvarerne, mikroovn og elkedel til morgenkaffen. 

Se og læs mere på Railway Treehouse Facebook-siden

 

Præmien - To nætter for en familie på fire pers. 

  • Vi trækker lod om et ophold for to børn og to voksne. 
  • Ankomst lørdag den 10. oktober og hjemrejse mandag den 12. oktober 2020. 
  • Datoen ligger fast, og det er ikke muligt at ombooke, hvis du vinder. 
  • Der er morgenmad, dyner og sengelinned samt elforbrug med i opholdet.  

Samlet udgør præmien en værdi på 1.400 kr. 

 

Udlevering af præmien

Er du det heldige kundeklubmedlem, der vinder, så kontakter vi dig direkte på mail. Vi skriver til den mailadresse, du er tilmeldt nyhedsbrevet, og giver dig al nødvendig info samt kontakt til Railway Treehouse. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre varer hverken i vores butikker eller webshop. 

 

Sådan deltager du 

Konkurrencen er for alle medlemmer i Spejder Sports kundeklub. Den heldige vinder trækkes tilfældigt fredag den 25. september 2020, hvorefter vedkommende får direkte besked på mail. Vi offentliggør vinderen i nyhedsbrevet torsdag den 1. oktober 2020 samt her

Er du allerede medlem af kundeklubben, deltager du automatisk, og du behøver derfor ikke at gøre noget. Er du ikke medlem endnu, kan du hurtigt blive det.

Meld din ind og deltag i konkurrencen nu  

 

Held og lykke!