Månedens konkurrence for medlemmer af Spejder Sports Kundeklub

 

Nytårsforsæt om flere vinterture?

Så er det nu, du skal læse med. Lige nu deltager alle medlemmer i Spejder Sports Kundeklub nemlig automatisk i konkurrencen om en førsteprmæie bestående af den afsindig lækre Warmpeace dunsovepose til vinterbrug samt to Asivik fleece lagenpose i anden- og tredjepræmie, der hurtigt kan opgradere enhver sovepose, så den bliver varmere at sove i.  

Warmpeace Viking 1200 er det ypperste fra Warmpeace's populære Viking serie. Her vil du for alvor forstå, hvad det vil sige at elske sin sovepose, når du ligger varmt og blødt i posen, der er fyldt med 90% europæiske andedun med en fillpower på 600 cuin og en komporttemperatur på -10 til -18 grader. Det fås næsten ikke bedre, når du skal på vintertur!

Asivik Fleece liner er løsningen til dig, der allerede har en rigtig god 3-sæson sovepose og ikke er så kuldskær, når du sover ude om vinteren. Eller til dig der har købt en lidt for kold vintersovepose og gerne vli opgradere den inden næste tur. Med en fleece lagenpose øger du komfortteperaturen i din eksisterende sovepose med cirka 6 grader, og det er jo ikke så tosset vel? 

    

Vi trækker lod om 1 stk. vintersovepose og 2 stk. fleece linere

I denne måned trækker vi hele tre heldige vindere:

1. præmien er en Warmpeace Viking 1200 dunsovepose til vinterbrug (195 cm. eller 180 cm.) til en værdi af 3.399 kr. 

2-3. præmien er en Asivik Nanok fleece lagenpose (195 cm.) til en værdi af 499 kr.  

 

Udlevering af præmien

Er du en af de tre heldige Kundeklubmedlemmer, der vinder i denne måned, så kontakter vi dig direkte på mail for at aftale forsendelse af præmien fra vores hovedlager i Værløse. Vi skriver til den mailadresse, du er tilmeldt nyhedsbrevet, så hold øje med din indbakke. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og kan ikke udstedes som gavekort. 

 

Sådan deltager du 

Konkurrencen er for alle medlemmer i Spejder Sports Kundeklub. De heldige vindere findes ved tilfældig lodtrækning torsdag den 28. januar 2021, hvorefter vedkommende får direkte besked på mail. Vi offentliggør vinderne i nyhedsbrevet onsdag den 3. februar 2021 samt her

Er du allerede medlem af kundeklubben, deltager du automatisk, og du behøver derfor ikke at gøre noget. Er du ikke medlem endnu, kan du hurtigt blive det.

 

Meld din ind og deltag i konkurrencen nu   

 

Held og lykke!