Leatherman

Det rigtige værktøj er det halve arbejde og da kniv, spidstang, wireklippere, stjerneskruetrækker, fil, oplukker, sav og dåseåbner blot er nogle af de ting, du kan få i dit Leatherman multitool, er du sikker på, at du altid har det rette værktøj ved hånden, så du netop kun behøver at udføre det halve arbejde.

Med et multitool fra Leatherman er du godt sikret, når du er på tur. Skulle noget gå i stykker eller trænge til en justering, kan du med dit Leatherman-tool klare opgaven på stedet. Det originale Leatherman multitool blev kendt som PST; Pocket Survival Tool - og det er netop hvad det er!

Idéen til Leathermans første multitool  kom, da amerikaneren Tim Leatherman i 1974 var på tur igennem Europa og gentagne gange måtte bruge sin medbragte spejderkniv til at fikse alt fra at skære brød til at fikse bilen. Tim manglede inderligt et redskab, der kunne klare det hele, og derfor opfandt han Leatherman multitool.

Skal du på overlevelsestur i skoven eller mangler du blot et værktøj at have liggende i bilen, er et multitool en god alt-i-én løsning, der kan alt men intet fylder. Så er der rigeligt plads til overs i rygsækken eller bagagerummet til alt det andet, du skal have med.