Mærker
6 stk
Priser
2 stk
3 stk
1 stk

LifeStraw

Med LifeStraw har du altid adgang til rent og sikkert drikkevand, da du med dette i hånden kan udrydde 99,9% af alle vandbårne bakterier. Alle LifeStraw produkterne bliver fremstillet i holdbart materiale og et enkelt filter kan rense op til 1000 liter vand i sin levetid. Derudover er LifeStraw ekstremt nemt at bruge og kræver hverken strøm eller batterier.

LifeStraw er udviklet af firmaet Vestergaard, der forsker i udviklingslande, hvor de gør alt, hvad de kan for at løse problemet med manglende adgang til rent drikkevand. Derfor vil der, for hvert LifeStraw, der bliver solgt, blive sørget for, at et barn i skolealderen i et udviklingsland får rent drikkevand i et helt år.

Med et LifeStraw i hånden er du ikke kun sikker på, at du kan få rent drikkevand på fjeldturen eller på hotelværelset i Asien, du kan også hjælpe børn i udviklingslande til en bedre fremtid.

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse