Merchandise

Her på siden finder du en masse DDS-merchandise, der fungerer både som grej til dig selv og som præmie til det næste løb. Forkæl for eksempel dig selv med et håndklæde med DDS-logo, som du let kan kende i omklædningsrummet i fitnesscenteret eller et smart refleksbånd, som både kan hjælpe dig med at blive set i trafikken og huske morsealfabetet, når du skal sende hemmelige koder eller sende bud efter hjælp. Til præmier har vi alt fra foldekopper til sølvplader.

Den perfekte præmie til spejderløbet

Det kan være svært at finde en præmie, der kan skabe glæde hos både store og små. Derfor har vi fundet en række produkter, der kan bruges af folk i alle aldre og pyntet dem med Det Danske Spejderkoprs logo, så de er perfekte som præmier til årets mange spejderløb. Glæd vinderne af løbet med en komfortabel siddepude, et praktisk refleksbånd, en nyttig foldekop eller et dejligt håndklæde - Alt sammen i de velkendte blå farver med DDS logo.

Blev du ked af, du ikke vandt en blå DDS-foldekop ved sidste løb? Så frygt ej! Du kan også sagtens købe produkterne her på siden til dig selv.

På mere traditionel vis kan du også vælge en sølvplade som præmie. Disse kommer som standard med DDS-logo og med plads til indgravering af navn på løbet, år eller andet. Din lokale guldsmed kan hjælpe dig med indgraveringen, og du er garanteret et par stolte spejdere, når vinderne af løbet kan få lov at banke den skindende sølvplade på  patruljestanderen.

Udstyr til gruppen

Du finder selvfølgelig også Det Danske Spejderkorps flag i vores sortiment. Dette kan bruges til at hænge op ved spejderhytten, så forbipasserende ikke er i tvivl om, at det er her, de blå spejdere holder til.  Ønsker I yderligere skiltning ved hytten eller på spejderture, kan I bestille skilte med jeres egen tekst. Disse fås i forskellige mål, så de kan bruges til forskellige formål. Husk dog at bestille i god tid, da leveringstiden er cirka fire uger.

Til lederne i gruppen har vi en smart mødemappe, der kan bruges til at holde styr på papirerne for hver enkelt gren. Denne kommer selvfølgelig også med det velkendte DDS-logo.

Til spejderne har vi en mødeknap, de kan gøre sig fortjent til ved stabilt fremmøde gennem året. Hver enkelt gruppe fastsætter kriterierne for uddeling af mødeknappen.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder