CROCS

Er det en sandal? Er det en træsko? Nej, det er Crocs sko! Enten elsker du at hade dem eller så hader du at elske dem. Man kommer ikke udenom den velkendte og praktiske sandal, og der er faktisk mange gode grunde til, at der er solgt over 600 millioner par verden over – læs mere nederst på siden.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Crocs Cayman
    Crocs Cayman
    299,00 DKK
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Faldende orden

Få komfort i topklasse med Crocs

Stil træskoene og stik i et par crocs. Du mærker forskellen med det samme. Crocs er lavet af deres firmaets eget specialudviklede materiale, som de har navngivet Croslite. Materialet og sålens tykkelse giver en imponerende stødabsorbering, der er uvurderlig efter en lang dag.

Tæerne har de også tænkt på. Den brede pasform giver dem masser af plads at brede sig ud på og hullerne giver dem luft. Alt hvad en træt og varm fød kan begære.


Crocs sko og sandaler til mange formål

Den bliver kaldt den grimmeste sko i verden. Og vi kan måske nok godt forstå, at den for mange er en torn i øjet. Men rent funktionelt er der bare ikke en finger at sætte på crocs. De point, de mister på udseendet, henter de på funktion.

Komforten kan ikke nævnes nok. Det bløde materiale er en kærkommen ven for alle fødder. At skoen tilmed er skridsikre har gjort, at den grimme ælling har tvunget sin vej ind i hjerterne hos ansatte på hospitaler og i restaurationsbranchen.

Derudover er de lynhurtige at få af og på. Og langt de fleste har nok et par i tilfælde af, at man lige skal i skuret, ud i haven eller ud med skraldespanden. Men crocs har et enormt outdoor potentiale, som mange ikke tænker over.


Verdens grimmeste sko er verdens bedste lejrsko

Deres lette vægt på kun 340 gram gør, at de nemt kan puttes i rygsækken som et ekstra par sko, der kan tages på om aftenen, når vandreskoene gnaver og fødderne har brug for noget luft.

Komforten er som sagt i højsædet, og de fungerer bare godt som en let og luftig sko til at gå rundt i, når der er blevet slået lejr. Det kan godt være, at dine øjne svier af at se på dem – men vi lover, at du skifter mening, hvis du stikker fødderne i et par efter en lang varm dag i vandreskoene.

Èn ting er komforten med den bløde sål, den brede pasform og hullerne, der henholdsvis aflaster og lufter de sure ømme tæer. En anden ting er, at crocs sko (eller crocs sandaler om man vil) i modsætning til et par klipklappere ikke bøjer så let på et ujævnt underlag. Der er altså langt mere støtte og balance at hente i et par crocs.

Crocs er også et skridt foran andre lette sandaler, fordi de takket være hælremmen sidder bedre på foden. Dine tæer kan altså holde fri uden at skulle krumme for at beholde skoen på. Sidst men ikke mindst er det også bare rart, at man har en smule beskyttelse fra at støde tæerne ind i sten eller blive stukket af grene og krat. Små skader sker hurtigt, når man endelig slapper af og slår det trætte hoved fra ved ankomst til lejren.

De semi lukkede crocs er altså den perfekte kombination af ventilation, beskyttelse, støtte og komfort.


Crocs til lands og til vands

Hvis du ikke er overbevist endnu, er endnu et godt argument for at købe og pakke et par crocs til vandreturen, at de er geniale skiftesko i tilfælde af I er nødt til at krydse et vandløb. Med et par crocs undgår du våde vandresko og sok resten af ugen. Crocs har jo ikke et behov for at tørre og sidder faktisk så godt fast, at de godt kan klare modstand og strøm i vand.

De er også guld værd, hvis du skulle få behov for at lade vandet om natten og mangler en hurtig sko. Her udgør hullerne dog en risiko, hvis man ikke er helt vågen. Heldigvis er crocs nemme at rengøre igen, hvis uheldet er ude.


Køb Crocs hos Spejdersport

Skoene er superbløde og behagelige at have på og med en fast, lav pris i Spejder Sport er det gået hen og blevet en sand bestseller.


Fem hurtige om Crocs

De oftest stillede spørgsmål om crocs får du svar på her.

Er Crocs sko gode at arbejde i?

Crocs er et godt valg som arbejdsko på grund af den høje komfort. Det bløde materiale og den brede pasform aflaster fødderne godt, når man skal være på benene i mange timer. Crocs er derudover skridsikre, nemme at gøre rene og af antibakterielt materiale.

Hvor kan jeg købe Crocs i Danmark?

Du kan finde de klassiske sorte crocs i alle vores Spejder Sport butikker eller her på hjemmesiden. Med vores faste lave pris er det gået hen og blevet en absolut bestseller – god uanset om du skal på lejrtur, på arbejde eller ud med skraldespanden.

Hvad kan jeg bruge Crocs til?

Spørgsmålet er snarere, hvad kan du ikke bruge dem til? Brug dem til arbejde, hvis du har behov for en komfortabel og skridsikker sko. Lad dem stå i bryggerset til når du skal ud i haven eller ud med skraldet. Pak dem med til vandreturen, så du kan befri dine ømme fødder fra vandreskoene om aftenen og hvile dem i en let og luftig sko.

Hvad er Crocs lavet af?

Alle crocs sandaler er lavet af firmaet eget specialudviklet materiale kaldet Croslite. Det er hverken gummi eller plastik, men en form for lukket-celle harpiks udvundet af råolie. Det unikke materiale er hele hemmeligheden bag Crocs og skyld i, at skoene er bløde, komfortable, lette og anti-bakterielle.