ECCO

ECCO er synonym med komfortabelt fodtøj i højeste kvalitet. Det udvalg, vi har valgt at føre fra ECCO, er altsammen særligt egnet til den aktive ferie eller hverdag. Kombination af høj komfort og kompromisløst materialevalg har skabt nogle af markedets bedste vandrestøvler og fritidssko.

ECCO's filosofi er at lave sko, der passer til foden - Ikke omvendt. Dette er drivkraften bag  den kompromislæse kvalitet, innovative teknologi og lækre design - Og det er ikke uden grund, at ECCO i dag er kendt og elsket verden over.

Det store arbejde, ECCO har lagt i at fremstille de perfekte produkter, blev blandt andet belønnet med med en Scandinavian Outdoor Award i 2013 for deres Biom Hike vandrestøvler.

2 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Ecco Terrawalk sko, dame
  Ecco Terrawalk sko, dame
  629,30 DKK Før 899,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. ECCO Light III Foster, dame
  ECCO Light III Foster, dame
  499,50 DKK Før 999,00 DKK
  Indlæser lager...

2 varer

pr. side
Faldende orden

Danske kvalitetssko

ECCO-sko er en gammel kending blandt mange danskere. De velkendte sandaler, sko og støvler fra ECCO er et hit blandt folk i alle aldre grundet den høje kvalitet, det lækre design og den gode holdbarhed. Når du køber en ECCO-sko får du en sko, du kan have glæde af i mange år.


Familieejet succes

ECCO blev grundlagt af Karl Toosbuy, der igennem hele sit liv havde et ønske om at eje en forretning. Oplært af en skomager steg han i graderne og i snart efter, han var fyldt 30 år, administrerede han en skofabrik i København. Dog ejede han ikke selv denne og derfor tog han kone og barn med til Bredebro ved den danske vestkyst, hvor de lejede et lille hus og overtog en tom fabrik.

Til at begynde med producerede familien udelukkende damesko under navnet Venus - Og det var bestemt ikke en nem start. Lange arbejdsdage og endeløse problemer gjorde, at Toosbuy-familien tvivlede på, om deres firma nogensinde ville blive en succes.

I 1970'erne vendte heldet dog, og ECCO fik sit første store gennembrud med "JOKE", der var skabt af designeren Ejnar Truelsen. Siden da har ECCO vokset sig større og laver i dag sko og støvler i verdensklasse.

Selvom ECCO i dag er et verdensomspændende firma, der føres i 88 lande verden over, er det stadig den dag i dag er ECCO ejet af den stiftende familie Toosbuy.

FLUIDFORM™-teknologi

Udviklet af ECCO over tre årtier, kan Fluidform™-teknologien skabe ergonomisk avancerede såler. Ved at indsprøjte et elastisk, stødabsorberende materiale direkte ind i skoen, bindes sålen til resten af skoen uden brug af lim eller syninger. Dette giver en masse fordele, der ellers ofte bliver gået på kompromis med ved andre former for fastgørelse af sålen.

HYDROMAX®-imprægnering

HYDROMAX®-imprægnering gør, at læderet på støvlerne ikke tørrer ud - selv ikke efter gentagende at være blevet vådt og tørret igen. Behandlingen forlænger altså levetiden på støvlen og bevarer smidigheden i læderet. Det er en metode, udviklet af Ecco, der gør læderet nærmest vandtæt. HYDROMAX® består af en blanding af paraffin og silikone, der giver læderet sin høje slidstyrke og et flot og velplejet look i lang tid.

RECEPTOR® for god støtte og komfort

RECEPTOR®-sålen giver stabilitet og balance grundet den gode friktion og støtte, sålen skaber. Den sørger også for at støtte foden - selv i ujævnt terræn - og er samtidig også let og fleksibel. Sålen findes i enkelte af ECCO's modeller og giver støtte og komfort i alle fodens bevægelsesfaser.