FALKE

Ekstra forkælelse for dine fødder. Det er netop, hvad mærket Falke tilbyder dig. Den tyske virksomhed går helt tilbage til 1895, og er i dag kendt for sine strikkede Falke strømper af topkvalitet. Om du ønsker en ankelstrømpe til vandreturen eller lange strømper til skituren, så har vi begge dele. Læs mere om Falke længere nede og bestil dine nye sokker hjem.


8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Falke SK2 skistrømper, dame
  Falke SK2 skistrømper, dame
  269,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Falke TK2 Wool/Silk vandresokker, dame
  Falke TK2 Wool/Silk vandresokker, dame
  239,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Falke TK2 Wool/Silk vandresokker, herre
  Falke TK2 Wool/Silk vandresokker, herre
  239,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Falke TK2 Wool vandresokker, herre
  Falke TK2 Wool vandresokker, herre
  239,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Falke TK2 Wool vandresokker, dame
  Falke TK2 Wool vandresokker, dame
  239,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Falke TK5 Short vandresokker, herre
  Falke TK5 Short vandresokker, herre
  179,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Falke SK2 skisokker, herre
  Falke SK2 skisokker, herre
  269,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Falke TK5 Short vandresokker, dame
  Falke TK5 Short vandresokker, dame
  179,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Stigende orden

Falke strømper gør dine fødder glade

Der er intet som en eventyrlig dag med høj sol og frisk luft i bjergene. Det er her, vi virkelig får lov til at opleve en spændende verden. Dog kan kolde eller svedige strømper hurtigt sætte sit præg på både din komfort og dit humør. For hvem gider gå rundt med ubehagelige strømper, der ikke lever op til dit behov? Sådan er det ikke med Falke strømper.

Tykke, knæhøje strømper til skiferien eller korte ankelstrømper til vandreturen. I mere end 120 år har mærket Falke produceret tøj i højeste kvalitet. Og når det gælder deres sokker, er det som ren forkælelse. Deres fokus er, at du kan bevæge dig ud i naturen uden at få for kolde eller varme fødder. Et passende antal lag i materialet sikrer nemlig, at du kommer af med sveden. På den måde holder dine fødder sig tørre, mens dejlig uld sørger for varme til de indespærrede fødder.

Ved at gå efter lækre strømper fra tyske Falke, får du følgende fordele:

 • Tilpas tæt kontakt mellem sko og sok
 • Hurtig til at tørre og regulere temperaturen
 • Bredt udvalg til gåture, skiferie og vandring
 • Bruger det bedste håndværk og materialer

Med så mange gode egenskaber er det svært ikke at se de mange fordele ved Falke strømper. Derfor kan vi hos Spejder Sport heller ikke lade være med at tilbyde dig dem. I vores sortiment finder du blandt andet Falke vandresokker og skisokker. Der er dog ingen regler for, at du ikke også kan bruge deres sokker i hverdagen. En blanding af uld, polypropylene og polyamid gør dem både temperaturregulerende, hurtigtørrende, isolerende og dejligt bløde. Samtidig har virksomheden tænkt god pasform ind i deres modeller.

Alt i alt er Falke strømper gode til dig, der gerne vil holde fødderne varme - også når du ikke suser ned ad pisten. Men hvad er et par gode strømper, hvis skoen klemmer eller bare ikke opfylder dine behov? Se også vores brede udvalg af damestøvler. Mangler du vandtætte vandrestøvler eller velisolerede vinterstøvler? Kig også forbi vores sortiment af herrestøvler.


Hvilke strømper fra Falke er bedst?

Fælles for hele produktionen hos Falke er at benytte sig af det bedste håndværk og de bedste materialer. Derfor er virksomheden igennem mange år blevet belønnet for at mestre god kvalitet til fingerspidserne. Det gør til gengæld ikke valget lettere. Selvom du altid får god kvalitet hos Falke, er det stadig vigtigt, at du vælger de rigtige til dit behov. Ellers risikerer du måske at stå med for varme vandresokker eller for kolde skisokker.

Sokkens opbygning og funktion

Når du skal bevæge dine fødder meget, er der krav til blandt andet pasform, slidstyrke og stødabsorbering. For eksempel har vandresokker ofte en markant polstring under hælen og forfoden. Det giver dine fødder en behagelig stødabsorbering og aflastning af især trædepuderne. Desuden skal et par gode sokker til en vandretur eller skiferien sidde helt tæt til foden. Skal du have sokker til varmt vejr, bør de være tynde hen over vristen og op omkring anklen. Sørg for ikke at have mere end ét par sokker på ad gangen.

Materiale af uld eller kunststof

Falke laver et bredt udvalg af strømper til ski og vandreture. De fleste består af både polypropylene, uld, polyamid og/eller akryl. Ved at mikse både kunststof og uld er du sikret maksimal komfort og høj slidstyrke. Her er det vigtigt, at der ikke er tale om almindelig bomuld, da de holder på sveden. Det gør dine fødder våde og kolde til aktiviteten. Her varmer uld til gengæld rigtig godt - især merinould. Samtidig har dine fødder bedre mulighed for at ånde og transportere sved væk.


Køb dine nye Falke sokker hos Spejder Sport

Uanset hvad du går efter, bør du vælge dine Falke strømper ud fra hvilken slags aktivitet, du skal bruge sokkerne til. Tag minimum to par sokker med på en uges rejse. Så er du sikker på at have tørre strømper klar til dagens aktivitet. Vi håber, at du er blevet klogere på Falke og deres skønne strømper. Har du brug for mere rådgivning eller hjælp? Besøg en af vores mange butikker eller tag fat i kundeservice. Vi glæder os til at betjene dig!

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker