GARMIN

Garmin er blandt de førende producenter af GPS-enheder til alle formål. Uanset om du mangler en GPS til vandreturen over fjeldet eller til geocaching på de varme sommeraftener, får du fra Garmin håndholdte GPS'er i verdensklasse.

I Spejder Sport kan vi tilbyde outdoor GPS'er fra Garmin, der dækker alle behov - lige fra den populære slider eTrex H til de innovative Oregon-modeller, der revolutionerede GPS-markedet med deres touchscreen.

Uanset om du mangler en Garmin GPS til bilen, en satellitkommunikator til vandreturen eller et sportsur til svømmeturen, har Garmin det, du mangler - Robuste GPS'er og smart watches i højeste kvalitet, der er elsket af både friluftsfolk og militære enheder.

16 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Garmin Inreach Mini
  Garmin Inreach Mini
  2.499,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Garmin Instinct smart watch
  Garmin Instinct smart watch
  1.799,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Garmin eTrex 10
  Garmin eTrex 10
  799,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Garmin eTrex 22x
  Garmin eTrex 22x
  1.499,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Garmin Tactix Delta
  Garmin Tactix Delta
  6.299,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Garmin GPSMap 66s
  Garmin GPSMap 66s
  2.799,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Garmin Topo Pro Danmark ver. 4
  Garmin Topo Pro Danmark ver. 4
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Garmin GPSMAP® 66i
  Garmin GPSMAP® 66i
  4.699,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Garmin Instinct Solar
  Garmin Instinct Solar
  2.799,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Garmin Montana 700i
  Garmin Montana 700i
  5.599,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Garmin Tempe
  Garmin Tempe
  249,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Garmin Topo Greenland, kort til GPS
  Garmin Topo Greenland, kort til GPS
  1.399,00 kr
  Indlæser lager...
 13. Garmin Cykelholder Monterra & Montana
  Garmin Cykelholder Monterra & Montana
  249,00 kr
  Indlæser lager...
 14. Garmin Etui eTrex 10, 20 & 30
  Garmin Etui eTrex 10, 20 & 30
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 15. Garmin Topo Sweden v5 Pro
  Garmin Topo Sweden v5 Pro
  1.699,00 kr
  Indlæser lager...
 16. Garmin Cykelholder Fenix/Forerunner
  Garmin Cykelholder Fenix/Forerunner
  149,00 kr
  Indlæser lager...

16 varer

pr. side
Stigende orden

Garmin - Din nye bedste ven på cykelturen

Garmin Edge Explorer 1000 er lavet til cyklisterne og fungerer perfekt som GPS til din cykel. Smid GPS koordinaterne på din destination ind på GPS’en eller søg efter underholdningssteder, attraktioner eller overnatnings- og spisesteder. Med en Garmin cykelholder kan du nemt sætte din GPS fast til styret, så den fungerer som en almindelig cykelcomputer.

Du kan let tilslutte andre produkter, som f.eks. en Gamin pulsmåler, til din Garmin Edge Explorer 1000. Derved kan du aflæse din puls, mens du er på farten. Skulle uheldet være ude, og du styrter, er enheden er den første cykelcomputer i verden med den unikke sikkerhedsindstilling, ”Incident Detection”, der kan registrere uheld ved hjælp af accelerometeret. Hvis det er tilfældet, vil den, automatisk eller manuelt, sende informationer om din position til en nødkontakt.

Garmin ur til hverdag og i felten

Garmin har en lang række lækre ure, der fungerer både som hverdagsur, løbeur, GPS tracker og taktisk ur for militære enheder. Disse Garmin ure kan stort set alt!

Garmin Tactix Bravo
Garmin Tactix Bravo smart watch gør alt, hvad man kan forvente af et trænings- og navigationsur samt et smartwatch på én og samme tid. Uret kan tilpasses via Garmin Connect IQ™ ved at downloade nye urskiver, apps og widgets til uret. Herved har du altid de datafelter, du har brug for, klar på håndledet.

Med Tactix Bravo får du ikke kun et almindeligt pulsur – Du får et træningsur, der bl.a. kan beregne dit iltbehov pr. minut ved at bruge data om din løbehastighed, pulsslag pr. minut og pulsudsving samt anbefale restitutionstid eller estimere din sluttid på baggrund af dit VO2-max-tal.

Garmin Fenix 3
Garmin Fênix 3 er det perfekte ur til outdoor-brug. Med GPS, højdemåler, barometer samt kompas holder uret dig hele tiden opdateret. Du ved præcis, hvor langt du har gået, hvilken højde du befinder dig i og barometeret holder dig orienteret om de kommende timers vejrforandringer.

Uret understøtter desuden alle former for træning, som løb, cykling, svømning, klatring og skisport. Hopper du en tur i vandet, registrerer fenix-uret antal svømmetag, distance, tempo samt tid. Til cykeltræning giver uret dig information om kadence, hastighed og puls. Alt i alt en perfekt træningsmakker til alle former for distancetræning i skoven, på landevejen og i vandet.

Garmin Fênix 5X
Garmin Fênix 5X henvender sig absolut til den mest hardcore sportsentusiast eller eventyrer, der ikke vil den mindste smule ned på grej. Fênix 5X understøtter nemlig ikke kun løbetræning men også et væld af andre sportsgrene som f.eks.: golf, padlesport, cykling, svømning, roning.

Der er allerede oprettet profiler til hver aktivitet, og du kan nemt skifte mellem dem med et enkelt tryk. Samtidig har Fênix 5X både GPS - og navigationsfunktioner, der gør det nemt for dig at finde vejen tilbage eller planlægge en rute. Topo-kortet over Europa er i farver og indlæst i forvejen, og der er hukommelse til 1000 waypoints og 50 ruter. LiveTrack-funktionen giver dine venner mulighed for at følge dig på din tur.

Se alle vores GPS ure og sportsure her.


Garmin GPS– En trofast følgesvend på vandreturen

Garmins GPS’er findes i flere prisklasser, så alle kan være med. Uanset om du leder efter en helt standard GPS, du kan have med som back-up på fjeldvandringen, eller om du er ude efter en model, der kan sende beskeder til mobilnumre og e-mails, uanset hvor du er i verden, har vi en Garmin GPS til dig. Garmins inReach Explorer+ og Garmin inReach SE+ fungerer begge som 2-vejs satellitkommunikatorer.

Med dem i hånden, kan du holde kontakten med dem derhjemme – Både over beskeder og va opdateringer på de sociale medier. De har desuden en SOS-funktion, der gør det muligt at tilkalde hjælp, hvis uheldet er ude. Derudover fungerer begge modeller selvfølgelig også som almindelige GPS’er.

Garmin GPSMAP-modellerne er med deres robuste og helt vandtætte design, lang batterilevetid, høj grad af pålidelighed og ikke mindst nem og brugervenlig betjening nogle af Garmins mest populære GPS’er til outdoorbrug. Med Smart Notifications kan du modtage mails, sms'er m.m. på din robuste GPS, mens mobilen ligger beskyttet i rygsækken.

Enhederne er forsynede med et tre-akset elektronisk kompas, som kan vise din kurs, selv når du står stille, og selvom GPS'en ikke holdes vandret – Så er du sikker på altid at kunne holde den rette kurs. Garmin Oregon-modellerne har revolutioneret GPS-markedet med deres touchscreens. De er lette at navigere i og gør det til en leg at navigere i fjeldet. Samtidig kan de, med deres 8 megapixel kamera, forevige din tur i billeder, som nemt kan deles mellem forskellige enheder med Garmin Connect. Garmin eTrex-serien er næsten legendarisk blandt håndholdte GPS’er og Garmin har ikke tænkt sig at efterlade den i fortiden.

Den robuste ergonomiske GPS er alsidig og holdbar, den er let at bruge og betjene i al slags vejr og i alverdens lande. Garmins eTrex-modeller er perfekte til geocaching, og kan downloade GPX-filer direkte til enheden, sådan får du alle informationer om cachen du er ude efter. eTrex 20x er en yderst alsidig GPS der med den rigtige holder og rigtige kort kan monteres og bruges på nærmest alle transportmidler, hvad end du er på motorcykel, i bil, på cykel eller til vands.

Derfor kan du roligt slå to fluer med ét smæk og bruge din eTrex 20x som GPS til bilen såvel som til vandreturen.


Få opdaterede kort med Garmin

Ønsker du mere detaljerede eller opdaterede kort, kan du til de fleste modeller tilkøbe en Garmin opdatering, der giver dig et mere præcist kort over bl.a. Sverige, Grønland eller Danmark. Med disse opdateringer er du sikker på, at være på rette vej, når du begiver dig ud på dit eventyr. Find alt vores GPS tilbehør her.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker