Garmin ure

Vælg et solidt Garmin ur til din næste træning og vandretur. Med vores udvalgte Garmin ure finder du alt fra Garmin GPS ure til sportsure. Ofte i samme ur. På tur kan du navigere som en professionel, når du kommer hjem har du et Garmin sportsur med skridttæller, pulsmåler og meget mere.

8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Garmin Tactix Delta Solar Edition
  Garmin Tactix Delta Solar Edition
  7.899,00 kr
 2. Garmin Fēnix 6 Pro and Sapphire
  Garmin Fēnix 6 Pro and Sapphire
  4.999,00 kr
 3. Garmin Fēnix 6 Pro Solar Edition
  Garmin Fēnix 6 Pro Solar Edition
  5.699,00 kr
 4. Garmin Enduro
  Garmin Enduro
  6.299,00 kr
 5. Garmin Enduro Carbongrå DLC-titanium
  Garmin Enduro Carbongrå DLC-titanium
  6.999,00 kr
 6. Garmin Instinct smart watch
  Garmin Instinct smart watch
  1.799,00 kr
 7. Garmin Tactix Delta
  Garmin Tactix Delta
  6.299,00 kr
 8. Garmin Instinct Solar
  Garmin Instinct Solar
  2.799,00 kr

8 varer

pr. side
Stigende orden

Optimér din træning med et Garmin ur

Garmin er blandt de førende i verden, når det kommer til navigation og GPS. I mange år har de leveret GPS teknologi til den amerikanske hær. Deres militære erfaring og veletablerede ekspertise i navigation tilføjer et ekstra krydderi til deres ure. Garmin ure er blandt de mest populære ”smart watches” på markedet. Du kan snildt finde et Garmin ur med skridtæller og pulsmåler samt alle de øvrige funktioner, som du forventer i et Garmin sportsur. Derudover skiller Garmin ure sig ud, fordi de kan lidt mere end den gængse aktivitetstracker eller sportsur.

Udover pulsmåler og skridttæller, får du nemlig også en masse livsstilsfunktioner, der kan monitorere din søvn, stress-niveau, vand-indtagelse og meget mere. Langt de fleste Garmin sportsure har specielle funktioner og træningsprogrammer alt efter din foretrukne sportsgren - uanset om du er til yoga, løb, surf eller golf. Men du får meget mere end et pulsur eller fitness ur. Kvaliteten og holdbarheden er nemlig helt i top.

Se alle vores GPS ure og sportsure her.

Garmin ure - meget mere end et sportsur

Garmin laver robuste ure, der kan klare nogle tæsk. Med kemisk hærdet glas og fiberforstærket polymer kan et Garmin ur overleve langt de fleste stød. Mange modeller er tilmed termisk og vandafvisende. Der er ikke separate Garmin ure til dame og herre, men er du ikke til det robuste militære udseende, så kan du hente samme holdbarhed i mange af de mere enkle strømlinede ure – såsom Garmin Tactix Delta eller Garmin Instinct Smart Watch. Skal du løbe i ukendte områder eller på tur i vildmarken, er du også godt klædt på med et Garmin ur. Du kan vælge mellem flere Garmin GPS ure udstyret med GPS, GLONASS og Galileo-satellitsystemer, som kan assistere med sporing, når GPS'en alene ikke rækker. Garmin Instinct Solar uret kan tilmed holde batteri i op mod 54 dage, da den også er soldrevet.

Garmin Instinct & Garmin Instinct Solar

 

Find et Garmin ur til dine behov

Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad et Garmin ur har af smarte funktioner. Og prisen følger selvfølgelig med, så for mange er behov, funktion og pris et fornuftigt sted at starte. Så find først og fremmest ud af, hvad du skal bruge uret til, hvilke funktioner kan du ikke leve uden, og hvad vil du give. Ønsker du dig blot et fornuftigt ur med en god skridttæller, så kan du slække lidt på prisen. Langt de fleste modeller har nemlig skridttæller og pulsmåler, så du kan sikre dig, at du får rørt dig det, du skal. Mangler du en nøjsom sportsmakker til at monitorere dine løbeture og udvikling, så skal du vælge et Garmin sportsur. Skal du på opdagelse alene i vildnisset, så skal du vælge et Garmin GPS ur med tracking og Galileo-satellitsystemer.

Hos Spejder Sport finder du både Garmin ure til hverdag, sport og outdoor:

 • Garmin Tactix Delta
 • Garmin Instinct smart watch
 • Garmin Tactix® Charlie
 • Garmin Instinct Solar
 • Garmin Fënix 5X sportsur

Find vej på din tur med Garmin GPS ure

Garmin GPS ure har navigation aldrig været lettere og du er fri for at fare vild. Planlæg ruten hjemmefra og naviger undervejs eller få fuld frihed til at gå på opdagelse med Garmins TracBack funktion. Når dagen går på hæld, følger du blot ruten tilbage til lejren på dit Garmin GPS ur. Med det 3-aksede kompas med trykhøjdemåler bliver det ikke nemmere at finde vej.

Skal du alene på vandretur i Femundsmarka, hvor den almindelige GPS kan blive udfordret, så skal du gå efter et Garmin GPS ur eller håndholdt GPS med GLONASS og Galileo-satellitsystemer. På fjeldet kan vejret også skifte fra det ene øjeblik til det andet. Og her kan du med et GPS ur være på forkant med dagens vejr og temperaturskift.

Du kan også inddrage hele familien og prøve kræfter med geocaching på Garmins GPS ure. Den moderne skattejagt er både spændende og en sjov måde at være sammen på i naturen.

 

Køb dit Garmin sportsur og andre ure i dag

I tvivl om, hvilket Garmin ur, der passer til dig og dine behov? Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til Garmin GPS ure eller sportsure. Du kan også slå et smut forbi en af vores butikker nær dig. Vores ansatte er klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med det helt rigtige ur.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker