LED LENSER

Led Lenser laver lygter i verdensklasse. Og de bliver ved med at overgå sig selv. Selvom du vælger en Led Lenser pandelampe eller en lille lommelygte lyser de med utrolig styrke. Du kan finde gode LedLenser lygter med helt op til 1000 lumen. 

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Led Lenser C7R
  Led Lenser C7R
  679,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Ledlenser MH10, pandelampe
  Ledlenser MH10, pandelampe
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 3. LEDLENSER MT14
  LEDLENSER MT14
  999,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Ledlenser H14 cykellygtebeslag
  Ledlenser H14 cykellygtebeslag
  Special pris 74,50 kr Før 149,00 kr
  Indlæser lager...
 5. LEDLENSER MT10
  LEDLENSER MT10
  679,00 kr
  Indlæser lager...
 6. LEDLENSER MT6
  LEDLENSER MT6
  549,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Ledlenser P7
  Ledlenser P7
  Special pris 399,00 kr Før 499,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Ledlenser K2
  Ledlenser K2
  79,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Faldende orden

Mød mørket med Led Lenser

Det mørke vinterhalvår afholder mange fra at tage på tur i naturen. Det ukendte som mørket medbringer, er nok til at gøre selv de største friluftsfyre usikre. Og det kommer der ikke en god tur ud af. Det kan du heldigvis få lavet om på med en god lygte fra Led Lenser. Din usikkerhed ved at falde over grene, tabe ting og sager eller fare vild i mørket forsvinder som dug fra solen med en rigtig god ledlenser lommelygte eller pandelampe.

Alt efter hvilken LedLenser lygte du vælger, kan du få lyst hele lejren eller ruten op. Så kan du fortsætte med at hugge brænde, sætte telt op og lave mad - nyde skoven, som du har lyst – også selvom dagene er markant kortere. Skal du afsted på O-løb eller bare vandre i vinterlandskabet, er det en god idé at få fingrene i en Led Lenser pandelampe.

 

Her kan en ledlenser lygte komme dig til gode:

 • Udendørsmadlavning
 • Jagt og fiskeri
 • Opsætning af lejr og bål
 • Trailløb, O-løb og løbetræning
 • Gå og vandreture
 • Når sikringerne skal slås til
 • Når bilen går i stå

Led Lenser – tysk innovation i særklasse

Du er garanteret høj kvalitet med en Led Lenser pandelygte eller lommelygte. Selv de små modeller lyser med en utrolig styrke. Mærk hvordan det er at stå med solen i hånden med en led lenser MT10 eller MT14 lommelygte med lysstyrke på op til 1000 lumen. Du kan derudover nyde, at levetiden er op til 9 timer, og at lygten kan genoplades med powerbank ved hjælp af USB-stik.

Se den skønne præsentation af MT10 og MT14 fra LedLenser

LedLenser er bare et vidunderligt eksempel på tysk disciplin, nøjsomhed og ihærdighed. Harald and Rainer Opolka grundlagde LedLenser tilbage i 1993. Alt de havde var en Artari computer, deres gamle garage og 1000 Deutschmarks på lommen. Det stoppede dem dog ikke fra at forvandle nat til dag med deres lygter. Og i dag har de over 1.500 ansatte over hele verden, der kun sigter efter at blive bedre.

Led Lenser laver lygter til ethvert formål. Deres mål er at skabe lys i selv klodens mørkeste og fjerneste afkroge. Selvom Led Lenser allerede nu laver noget af det bedste lys i verden, mener de, at der altid findes en idé, der er bedre end den forrige. Derfor bliver firmaet ved med at nytænke deres produkter. Innovation er om nogen deres drivkraft, der bringer dem fremad med fuld fart. Selvom Led Lenser ”kun” er fra 1993 har de allerede over 100 patenter på deres teknologi og design.

 

Led Lenser P7 – verdens mest populære LED lommelygte

Led Lenser var blandt de første, der tog LED pæren i brug. Den beslutning førte til et pragteksemplar af en LED lommelygte, der stadig er en klar favorit hos mange. Lysstyrken i forhold størrelsen vinder ind hos de fleste, der har et aktivt friluftsliv. Stavlygten er enhåndsbetjent og lyskeglen kan hurtigt tilpasses.

Lær mere om Led Lenser P7 serien I videoen herunder:

Med en Led Lenser P7 lommelygte får du:

 • Enhåndsbetjent fokus
 • Tre lys niveauer
 • Lysstyrke på 450 lumen
 • 300 meters rækkevidde
 • Vandtæt nok til at have med i regnvejr
 • Batteridrevet med 4 x AAA
 • Batterilevetid på op til 25 timer

 

Fra Led Lenser pandelampe til stavlygte

Køb en Led Lenser pandelampe, hvis du skal orientere dig til fods i naturen i vinterhalvåret. Lyskeglen følger dit hoveds bevægelser og kan indstilles i størrelsen. Med en pandelampe i rygsækken er du fri for at de korte dage og mørket overrasker dig. Dine hænder er også fri til at slå pløkker i, folde kortet ud eller tænde bålet.

Vil du hellere have en lygte klar i lommen, der hurtigt kan komme i brug og ligges på plads igen, så skal du lede efter en stavlygte eller lommelygte fra ledlenser. En håndholdt lygte er lettere at styre – især hvis du skal lyse langt og præcist. Skal du på jagt kan du med fordel kombinere en ledlenser pandelampe med en god lommelygte. Så har du både lys til at se, hvor du går og til at finde hunden eller byttet.

Cykler du også? Så kan du købe en cykelholder og bruge din ledlenser som cykellygte. Den gode rækkevidde på lyset giver dig god tid til at orientere dig, når det går stærkt. Det er især en fordel på de mere knoldede ruter i skoven.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker