NORDISK

Lever du for gode naturoplevelser? Så passer vores solide Nordisk telte godt til dig. Få adgang til naturskønne oplevelser, frisk luft og skøn fuglefløjt. Alt imens du har sovet tørt, lunt og sikkert i dit Nordisk telt. Bliv inspireret, og køb det bomuldstelt eller vandretelt, der matcher dit eventyr.

6 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Nordisk Alfheim 12,6, telt
  Nordisk Alfheim 12,6, telt
  4.499,00 kr
 2. Nordisk Alfheim 19,6
  Nordisk Alfheim 19,6
  5.499,00 kr
 3. Nordisk Alfheim bund 12,6
  Nordisk Alfheim bund 12,6
  2.499,00 kr
 4. Nordisk Alfheim 19,6 teltbund
  Nordisk Alfheim 19,6 teltbund
  2.999,00 kr

6 varer

pr. side
Stigende orden

Hvorfor eje et Nordisk telt?

Forestil dig, at du ligger i en lun sovepose. Udenfor kan du høre de store træer, der svajer i vinden. En klar stjernehimmel lyser nattehimlen op. Efter en vidunderlig dag i det fri er du endelig klar til at sove trygt og tørt, før en ny vandretur begynder. Får du også lyst til at pakke rygsækken? Så er et godt Nordisk telt blandt de vigtigste punkter på pakkelisten.

At sove i et telt midt i naturen er en fantastisk oplevelse, som gemmer sig i alle kroppens sanser. Siden 1967 har det danske mærke derfor fokuseret på friluftsliv og præget outdoor-segmentet i Europa. Alle deres telte er gennemtestede, så du kan føle dig tryg. Blandt andet har teltene været udsatte for vind op til orkanstyrke. På den måde kan du sove i slidstærke Nordisk telte, der giver dig de optimale forudsætninger for en tryg nattesøvn. Det er funktionelt udstyr og telte af højeste kvalitet.

Du bør derfor eje et Nordisk telt, da du får:

 • Praktisk design i højeste kvalitet, der er testet i en professionel vindtunnel
 • Holdbart udstyr med en masse specialfremstillede detaljer
 • Kun de letteste stoffer og så få teltstænger som muligt
 • Alt mellem bomuldstelte til glamping og telte til lange vandreture

Se vores samlede udvalg af telte her.

 

Nordisk telte – vandretelt eller bomundstelt?

Når du køber et telt fra Nordisk, får du altså praktisk talt ly for vind, vejr og uvelkomne insekter. Det er desuden nemt at sætte deres telte op og tage dem ned igen. Find dem i letvægtsklassen, som du kan tage med på vandreturen, hvor hvert et gram tæller. Eller vælg de solide modeller, du kan bruge til større grupper eller som samlingstelte i lejren.

I vores sortiment af Nordisk telte har vi udvalgt det absolut bedste. Ønsker du et telt for livet, så skal du se nærmere på et bomuldstelt som det Nordisk Alfheim 12,6. Det vejer lidt, men er utroligt let at slå op. Dette Nordisk Alfheim kvalificerer sig til glamping, fordi den har fantastisk god plads. De solide materialer holder også godt – så længe du sætter teltet rigtig op og opbevarer det rigtigt.

Se hvor let det er at slå Nordisk Alfheim 12,6 på her:


Gode og lette Nordisk telte til vandreture:

Skal du på din første fjeldvandring? Så kan du gøre dig selv en stor tjeneste og investere i et godt vandretelt. Vi har udvalgt de mest suveræne vandretelte fra Nordisk, så du kan komme afsted uden unødige kilo på ryggen. De er lette som bare pokker og er udformet sådan, så vinden ikke blæser dem bagover. Vælg selv, hvilket vandretelt passer til dine behov og pengepung:

 

Nordisk Halland 2 LW


Nordisk Oppland 2 LW

 

Nordisk Lofoten 2 ULW

Disse telte er alle telte med plads til 2 personer. Tager du afsted alene har du god plads til din rygsæk. Er i to afsted, kan opbevare jeres rygsække i forteltet. Vi elsker letvægtstelte i Spejder Sport. Og på fjeldvandring er det et must! Og det kan Nordisk virkelig finde ud af. LW står for ”light weight” og ULW står for ”ultra light weight”. Så det er bare med at komme af sted.

 

Sådan vælger du dit nye Nordisk campingudstyr

Et drivvådt telt, der drypper ned på din næse, kan hurtigt ødelægge din søvn. Andre gange kan vinden være så kraftig, at pløkkerne bliver hevet op, og pludselig flyver din soveplads ud over klippen. Din camping-oplevelse og vandretur nydes altså bedst, hvis udstyret er i orden.

Det er heldigvis en opgave, som Nordisk kan klare. Blandt andet finder du forskelligt slags Nordisk campingudstyr til outdoor - fra bestik, kogegrej, tasker, rygsække og soveposer. Fælles for alle deres produkter er, at de lavet til at holde til at blive brugt i både sol, regn og rusk. På den måde kan du få ny energi til krop og sjæl, mens du nyder hyggelige overnatninger i det fri.

I tvivl om at vælge det rigtige telt? Generelt bør du tænke over:

 • Hvor mange skal der sove i teltet? Du finder for eksempel modeller til 1-2 personer, større familietelte og til de helt store grupper.
 • Hvad vil du gerne kunne inde i teltet? Må der også gerne være plads til hygge, så gå efter et telt med rummeligt vindfang eller med mere end én sovekabine.
 • Hvor længe regner du med at bære teltet? Er det på en lang tur, bør du i den grad kigge efter en lav vægt og lette materialer.
 • Hvordan er vejret der, hvor du skal overnatte? Det bør nemlig have stor indflydelse på dit valg. Overvej blandt andet vandsøjletryk og indendørs klima.

Skal det være mere luksuriøs? Prøv deres gode og populære bomuldstelte til glamping. Her er der plads til hele familien, mens toppen af teltet sikrer flot kig til stjernehimlen og god ventilation. Er du træt af, at luften står stille inde i soveværelset om sommeren? Så flyt dit rum ud i haven og vågn veludhvilet op i teltet. Du kan altså sagtens kombinere en mindeværdig naturoplevelse med et komfortabelt bomuldstelt, hvor der er god plads og et behageligt indeklima.

 

Køb flere produkter til outdoor

Nordisk campingudstyr fungerer altså til hver et eventyr. Uden at veje dig ned. Om det er korte ture i skandinaviske skove eller på lange distancer i ujævnt terræn. Du kan desuden spare en del penge ved at gå efter højeste standard. Nordisk telte holder nemlig i mange år, da de kan klare lidt af hvert. Uden at du behøver bruge penge på et nyt hvert andet år. Nu kan de norske fjelde bare komme an.

Med det rette telt til en skarp pris har du altså købt dig adgang til mange oplevelser. Alt sammen er fordele, som vi hos Spejder Sport i den grad elsker. Ønsker du derfor mere information om vores sortiment fra Nordisk? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservice. Vi har også forskellige butikker fordelt over hele landet. Åbningstider, e-mail og telefon finder du her. Vi glæder os til at betjene dig.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker