POC

POC Sports har base i en forstad til Stockholm og deres vigtigste mission er, at reducere antallet af alvorlige konsekvenser ved sportsulykker. POC har allerede sat nye standarter, når det kommer til tekniske løsninger, konstruktion og materiale - og designet er altid helt fremme i skoene.

POC's produkter er udviklet i tæt samarbejde med et hold af POC's egne forskere, hvoriblandt man finder nogle af verdens bedste sportsmedicinere, hjerneforskere og eksperter i rygradsskader. Dette øger sikkerheden og effektiviteten af POC's produkter, så du som forbruger kan føle dig helt tryg med et POC produkt i hånden.

Der er blevet vundet vinter OL medaljer med POC og deres produkter har vundet flere priser, bl.a. Swedish Outdoor Design Award i 2005. Derfor kan du være sikker på, at du med POC får et kvalitetsprodukt i verdensklasse.

Sikkerhedsudstyr som skihjelme, goggles og rygskjold er blot nogle af de ting, du finder i vores POC sortiment. Så der er ingen undskyldning for ikke at have udstyret og sikkerheden i orden, når du næste gang sætter kursen mod Alperne.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. POC Receptor Bug Sort
    POC Receptor Bug Sort
    599,00 DKK Før 1.049,00 DKK
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Faldende orden