SALOMON

Med rødder i de franske alper og snart 80 års innovativt arbejde, er det ikke underligt, at Salomon er blandt de mest anerkendte mærker inden for ski, tøj og sko. Vi fører altid mange forskellige Salomon vandrestøvler til dame og herre.

 

Læs med længere nede, hvis du er i tvivl om, hvilke Salomon sko, der passer til dine behov.

1 vare

pr. side
Stigende orden
 1. Skipakke - DK
  Skipakke - DK
  1.499,00 kr Før 1.947,00 kr
  Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Stigende orden

Salomon – tøj, sko og udstyr til de outdoor legesyge

Salomon tog sine første skridt i de franske alper tilbage i 1947. Francois Salomon og hans familie designede flere banebrydende skibindinger i deres lille værksted uden at vide, hvad der ventede dem 10 år senere. Salget af deres ski og støvler tog raketfart, i trit med at de blev ved med at opfinde innovative løsninger, der gjorde det nemmere og federe at stå på ski. Salomon blev eksempelvis de første til at lancere twin-tip ski til freelance skisport.

Produktionen af Salomon vandresko, vandrestøvler og trailsko fulgte hurtigt efter med samme innovative tilgang. Og efter blot 10 år blev Salomon blandt de mest anerkendte mærker inden for bjergsport og du kan ofte spotte atleter og olympiske mestre i Salomon skijakker og støvler.

Selvom Salomon tager deres håndværk dødseriøst, så elsker de at lege. Som de selv siger, så har de leget i alperne siden 1947. I deres arbejde lever og ånder de for, at alle bliver i stand til at opleve alt det, bjergene kan tilbyde (med velfungerende og holdbart udstyr, selvfølgelig). Vi skal alle kunne give den fuld gas, mens vi stadig kan. Derfor er deres motto: Time to play.

Lær mere om Salomons historie:


Derfor skal du vælge Salomon sko og støvler

Når du vælger at købe et par Salomon sko eller støvler, undgår du at gå på kompromis på nogen måde. Udover en tårnhøj komfort, så besidder Salomons støvler og sko en masse tekniske fordele, som du hurtigt kommer til at savne – uanset om du bare skal gå ture i skoven eller gå The Pacific Crest Trail.

Hos Spejder Sport finder du blandt andet:

 • Salomon sko med Gore-tex® membran redder hurtigt vandreturen i det våde Skotland.
 • Lette Salomon vandresko med OrthoLite® indlægssål giver dig komfort og energi til at fortsætte.
 • Solide salomon trailsko og støvler med ’4D Advanced Chassis™’-teknologi i, der virkelig leverer høj stødabsorbering - uanset underlag.
 • Salomon vandrestøvler med Contragrip® såler giver dig et fantastisk greb, så du undgår småuheld.


Find den rette model Salomon vandrestøvler til damer og herrer

Spejder Sport har et bredt sortiment af Salomon vandrestøvler til dame og herre, så der netop er et par, der passer dine behov. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken model af Salomon vandrestøvler eller vandresko du skal vælge, kan du læse med her. Mangler du robuste løbesko eller trailsko til ujævnt terræn? Så kan du med fordel se på Salomon Quest modellerne, hvor stødarbsorbering, pronationskontrol og støtte til foden er i fokus. Ved du i forvejen, at dine fødder kommer til at møde kulde og regn, så kan du kigge på alle Salomon GTX modellerne, der er udstyret med den trofaste Gore-tex®.

Skal du derimod vandre eller løbe under varmere himmelstrøg, kan du med fordel læse mere om Salomon XA Wild og Salomon Crossamphibian modellerne, der virkelig har høj åndbarhed og er et godt alternativ til vandresandaler.

Modellerne kommer oftest i en herre og dame version. Årsagen til dette er at alle Salomon sko til dame og herre har hver sin læst. Læsten er den fodformede model, som skoene konstrueres på, så alle skoene får samme form. Læsten på Salomon sko og vandrestøvler til damer er en smule smallere end læsten til herrer.


Det bedste til pisten – Salomon ski

Salomon er blandt de førende producenter af overtøj og udstyr til ski. Kvaliteten i deres ski, skibindinger, skistøvler, skihjelme og snart 80 år i branchen taler for sig selv. Og det er ikke underligt, at Salomon ski er nogle af de mest solgte i Danmark. Den høje kvalitet er fortsat i deres skijakker og overtøj. Selvom du ikke er en skibums, kan du sagtens få stor glæde af en Salomon skijakke som dejlig varm vinterjakke.

I Spejder Sport finder du:

 • Salomon ski
 • Salomon skijakker
 • Salomon skihjelme
 • Salomon skistøvler


Salomon sætter ind på bæredygtig produktion

Salomon har erkendt, at legen ikke kan fortsætte, hvis ikke de tager ansvar og passer på det, de kalder ”The Players”, ”The Playground” og ”The Toys”. Derfor indgik Salomon i 2013 et partnerskab med The bluesign® system, der sætter kriterier og kontrollerer deres tekstil produktion. Derudover har de selv en laaang liste af uhensigtsmæssige materialer og kemikalier, som de undgår i deres produktion af hensyn til mennesker og naturen. Læs meget mere om Salomons bæredygtige indsats eller se med her:


Find Salomon sko og tøj på tilbud

Vi har jævnligt Salomon sko på tilbud eller udsalg. Det gælder bare om at holde godt øje. Øg dine chancer og meld dig ind i Spejder Sports Kundeklub. Mange af vores bedste tilbud er forbeholdt Kundeklubbens medlemmer, og de får adgang og tyvstart ved hvert eneste udsalg. Du kan altså øge dine chancer for at fine de salomon sko på tilbud til en god pris.

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål til Salomon eller smut ned i en af vores mange Spejder Sport butikker. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe dig med at finde et par gode vandresko eller det helt rigtige skiudstyr.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker